Trener Branko Savić i dalje ima poverenje rukovodstva Bečejaca | Foto: Vlastimir Jankov
Trener Branko Savić i dalje ima poverenje rukovodstva Bečejaca | Foto: Vlastimir Jankov

Rezultati novajlije u prvoligaškom društvu OFK Bečej 1918 nisu prema očekivanju, ali ishod razgovora na Upravnom odboru jeste. Odmah da dodamo da se otvoreno razgovaralo o svemu, ali nema nikakvih kadrovskih promena.

 Šef stručnog štaba Branku Saviću i njegovim saradnicima je izglasano poverenje, a na njima je da u vremenu koje dolazi nađu rešenje kako izaći iz letargije koja je, očigledno, zahvatila igrače na utakmicama.

-Rekao sam i ostajem pri tome da smo angažovali izvanrednog stručnjaka i čoveka, ali se neke kockice nisu složile i rezultati su mimo očekivanja. Svakodnevno ću biti u kontaktu sa šefom stručnog štaba i njegovim saradnicima, kako bismo imali jasnu sliku na koji način će da, uslovno rečeno, „probudi“ igrače, koji vredno rade na treninzima, a kada dođe utakmica prave neočekivane greške. Naravno, predstoje razgovori i sa igračima, za koje mislim da vrede više od rezultata koje su zabeležili u minulih šest kola, da vidimo šta oni misle o svemu. Negativni rezultati će se, svakako, adekvatno odraziti i na njihova mesečna primanja, kratak i jasan je raport sa sednice Upravnog odbora sportskog direktora OFK Bečej 1918 Dejana Stanojeva.

Iako ostvareni rezultati, pogotovo na domaćem terenu, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, Upravni odbor je uradio pravi potez. Za „carski rez“ uvek ima vremena. Uz to, i raspored ide na ruku Bečejcima.

U naredna dva kola gostuju, prvo u Senti i sastaju se sa komšijskim TSC-om, a onda igraju u Inđiji sa istoimenim liderom prvoligaškog karavana. U oba susreta rival je favorit, pa nemaju šta da izgube, ali dobijaju u vremenu da se neke stvari promene u hodu i daleko organizovanije zaigra u 9. kolu poslednjeg septembarskog vikenda pred svojim navijačima protiv Trajala iz Kruševca.

Naravno, na potezu su i sami igrači. Možda, baš, oni treba da preispitaju sebe. Samokritički osvrt ne bi bio bez odjeka, jer su previše grešaka napravili na terenu, koje su direktno prouzrokovale poraze kod kuće. Prvenstveno u fazi odbrane, ali mnogo toga ne štima u veznoj liniji, pa su napadači bez upotrebljivih lopti. Potrebna je sinergija svih struktura u klubu i kraj Tise će se vratili „romantika“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име