OFK Bečej 1918 – Jagodina 0:4 (0:2)

Strelci: 0:1 Knežević u 18, 0:2 Knežević u 32, 0:3 Ivanović u 68, 0:4 Ivanović u 82. Gradski stadion kraj Tise. Gledalaca: 100. Sudija: Atila Šipoš (Srbobran). Žuti kartoni: Ž. Kobiljski (OFK Bečej 1918), Gašić i Ivanović (Jagdina).

OFK Bečej 1918: Ereg, V. Kobiljski, Vender, Šijačić, I. Prodanov, Dražić, Vorgučin, Korać, A. Prodanov, Ćulum, Jović. Igrali su još: Bilbija, Kovačev, Vasin, Ž. Kobiljski i Veselinović.

Jagodina: Milojević, Baošić, Mirkailo, Nenadić, Ćolović, Ivanović, Knežević, Marić, Popović, Sajičić, Petrović. Igrali su još: Gašić, Miladinović, Mitošević, Frensis, Đorđević, Savković, Milošević i Lečić.

Završavajući jedonedeljne priprema kraj Tise, superligaš Jagodina je odigrala prijateljsku utakmicu s domaćim zonašem OFK Bečej 1918. Šteta što nije prisustvovao veći broj gledalaca, jer su imali priliku da se upoznaju s, gotovo, svim igračima na koje Stevan Mojsilović računa do kraja šampionata.

Razumljivo je što su fizički spremniji „ćurani“ imali terensku inicijativu i poput lepezana opsedali gol Bečejaca. A kada su golovi u pitanju, viđena su po dva u oba poluvremena. Knežević u prvom i Ivanović u drugom poluvremenu su po dva puta materijalizovali akcije saigrača. Domaći su bili najbliži pogotku u 80. minutu, kada je Žarko Kobiljski iz slobodnjaka sa dvadesetak metara pogodio stativu.

Inače, ovo je druga utakmica tokom jednonedeljnih priprema Jagodine u Bečeju. U subotu su gostovali u Novom Sadu i u FC „Vujadin Boškov“ igrali protiv Vojvodine, gde su pretrpeli poraz rezultatom 1:2. Lečić je bio strelac za Jagodinu, a Malbašić je postigao dva gola za „vošu“.

-Imali smo izvanredne uslove za „mini pripreme“ u Bečeju i izuzetnu pažnju gomaćina. Osećali smo se, čak, privilegovano. Bečej ima izvanredne potencijale za pripreme fudbalera, počev od dobrog glavnog terena, preko „hrama sportova“ sa svim sadržajima i hotela, do pozitivne energije ljudi koji sve to opslužuju, u par rečenica zaključio je boravak u Bečeju šef stručnog štaba Jagodine Stevan Mojsilović.

Jagodinci, posle osam dana provedenih u Bečeju, vraćaju se kući 29. marta i ambicije svode na opstanak u eliti. Njihovi novi prijatelji Bečejci im od srca žele da ambicije i ostvare.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име