Dobro se radilo na treningu, sad se čeka igra na utakmici
Dobro se radilo na treningu, sad se čeka igra na utakmici

Pobeda protiv Palančana stimulans pred gostovanje u Apatinu

Uspeh leči sve rane. To se primeti u taboru Vojvodine iz Bačkog Gradišta. Jedna ubedljiva pobeda i stvari se vraćaju u normalu. Posle četiri poraza u prvih pet kola i smene trenera Svetozara Sovilja, usledilo je angažovanje Gorana Laličića. „Šok terapija“ je urodila plodom, jer su Krila Krajine ispraćeni u Bačku Palanku sa 5:1. Atmosfera je vraćena unutar ekipe, a da li će se zadržati umnogome zavisi od ishoda gostovanja u Apatinu, gde ih dočekuju „mladostaši“, kojima ove sezone „ne cvetaju ruže“. U svakom slučaju, ubedljiva pobeda protiv Palančana je dodatni stimulans pred gostovanje u Apatinu.

-Znamo u kakvoj su situaciji Apatinci, jer smo do prošle nedelje u istoj bili i mi. Ali, i nama su bodovi potrebni. Očekujem pravu prvenstvenu utakmicu. Na žalost, zbog povrede ne možemo da računamo na iskusnog Tešanovića, kao i Rondovića, koji se tek uključio u rad posle povrede. Ostali su na raspolaganju treneru Laličiću, saznali smo od prvog operativca Gradištanaca Radomira Rakovića.

Suđenje je povereno Petru Dražiću iz Bačke Palanke, pomoćnici su Milovan Janjić iz Novog Sada i Petar Stanić iz Vrbasa. Utakmica se igra od 15.30 sati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име