TSK iz Temerina je novi izazov trenera Lazara Dabižljevića
TSK iz Temerina je novi izazov trenera Lazara Dabižljevića

Nije dugo čekao novo uhlebljenje na trenerskoj klupi Bečejac  Lazar Dabižljević. Posle trogodišnje odiseje u Bačkom Gradištu i zapaženog uspeha sa najstarijim klubom imena Vojvodina, mladi i ambiciozni trener prihvatio se izazova u TSK-u iz Temerina.

Ni treća nije bila sreća za Temerince da se dokopaju vojvođanskog „juga“, pa su za novi pokušaj izabrali trenera kome je to uspelo sa komšijama iz Bačkog Gradišta.

-Pratim sve klubove u okolini i poznato mi je da je TSK vrlo organizovan klub. Nisam se dugo dvoumio kad sam dobio poziv od iskusnog sportskog radnika i predsednika TSK-a Nikole Lazića. Dobio sam uverenje da će kostur tima ostati, te sa par pojačanja u svakoj liniji možemo da stvorimo ekipu koja će, najzad, uspeti da se domogne vojvođanske lige. Verujem u svoj rad i očekujem da donese željeni rezultat, jasan je Lazar Dabižljević.

Temerinci će, po svemu sudeći, u paketu dobiti trojicu kvalitetnih igrača gradištanske Vojvodine. Gotovo sigurno ime je Lazarov mlađi brat Slavoljub, vezista koji u nogama ima prvoigaške i srpskoligaške utakmice, ali i bečejska braća Ćulum, brzonogi napadač Bojan i smireni defanzivac Nikola. Naravno, sa njima se ne završava spisak želja novog trenera TSK-a, a više će se znati kada se zauja prelazni rok.

Podsetimo da se Lazar Dabižljević, još za vreme igračke karijere u Bečeju, pored završenog poloprivrednog fakulteta opredelio za trenerski posao. Prve korake napravio je sa mlađim kategorijama matičnog kluba, a onda je preuzeo seniore komšijske Vojvodine iz Bačkog Gradišta sa kojima je prvo izborio status područnog ligaša, a onda je Voša zabeležila izvanredan učinak u premijernoj sezoni vojvođanskog „severa“ i, pride, kupu na teritoriju FSV. Sada je u Temerinu, a sledeća stanica bi mogao da bude neki novosadski klub.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име