Novi predsednik Fudbalskog kluba Bečej 1918 je ugledni ovdašnji privrednik Dragan Knežev, čija je firma „KNOT autofleks yug“ i do sada pomagala funkcionisanje kluba. To je najvažnija odluka ovih dana održane Izborne skupštine, koja je usledila posle ostavke dosadašnjeg prvog čoveka kluba Dragana Kovačeva zbod sukoba interesa.

Istovremeno je odlučeno da se proširi novo rukovodstvo kluba na 11 članova. Predsednik Dragan Knežev je za svog zamenika odredio Predraga Đorđevića i iz firme je u Upravni odbor uključio još Željka Bubnjevića, novoizabrani članovi su Nandor Kovač i Dragan Tošić, od starih članova ostali su Đorđe Bečanović, Slaviša Dabižljević, Dragan Kovačev i Mile Onjin, dok su još dva mesta upražnjena i uskoro će se popuniti aktivnim sportskim radnicima ili predumiljivim privrednicima. Istovremeno je funkcija predsednika Skupštine kluba poverena Slaviši Dabižljeviću.

-Prihvatio sam se izazovne funkcije, jer imamo zajednički cilj da klub normalno funkcioniše. Naravno, ja ću se sa saradnicima pobrinuti da sve organizaciono i ekonomski bude efikasno, a kada je struka u pitanju dosadašnji tim će nastaviti uspešno da radi svoj deo posla. Raduje me što su u klubu, uglavnom, deca iz naše sredine, što je klub domaćinski poslovao i nema dugova i što je budžet relativno skroman, pa ćemo marketinškim radom pokušati da ga uvećamo i funkcionisanje kluba učinimo efikasnijim, rekao nam je po preuzimanju funkcije novi predsednik bečejskih fudbalera Dragan Knežev.

Pored normalnog funkcionisanja kluba i pokušaja da se na proleće nadoknadi „deficit“ od pet bodova u odnosu na lidera Bratstvo 1948 iz Prigrevice, novo rukovodstvo će u svom mandatu imati i izazov da organizuje svečano obeležavanje veka fudbala u Bečeju. Imajući u vidu povoljan raspored u nastavku sezone, te činjenicu da će igrati utakmicu više u neosvojivoj „tvrđavi kraj Tise“, gde u goste stiže i lider, moguće je već da se u aktuelnoj sezoni izbori plasman u Srpsku ligu – grupa Vojvodina, što je, po sadašnjim kriterijumima, optimalan rang takmičenja za bečejski fudbal.

 

Arhivska fotografija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име