Trener Bečejaca Zoran Levnaić zadovoljan dosadačnjim tokom rada
Trener Bečejaca Zoran Levnaić zadovoljan dosadačnjim tokom rada

Srpskoligaš sa Tise vredno radi i kompletira redove

Premijerna utakmica tokom aktuelnih priprema bila je dobra provera za srpskoligaša sa Tise.

Ne zbog rezutata 4:0 protiv novosadskog niželigaša Petar Puača, već zbog pristupa igri po tropskim uslovima.

-Dobro je za početak. Tek smo počeli da radimo i vidi se voljni momenat. Dobro se i kretalo po nefudbalskim uslovima, mislim na visoku temperature i nešto višu travu. Važno je da vidim pozitivu kod igrača, da žele da pomognu jedni drugima u igri. Grešaka je bilo i uvek će biti, ali ta pozitiva ujedinjuje ekipu. Imamo igrača koji prevazilaze rang u kojem se takmičimo, pa će mladići pred kojima je budućnost uz njih brže sazrevati. Vredno se radi na treninzima i očekujem iz utakmice u utakmicu da igramo sve bolje i bolje, ne krije zadovoljastvo novi trener Bečejaca Zoran Levnaić.

A prilika za nove provere i sve igrače biće već tokom vikenda pred nama. I to dve.

-U subotu (18 sati) gostujemo u Šajkašu domaćem Borcu, a u nedelju (10) kraj Tise dočekujemo omladince superligaša Spartaka. Svi igrači će na te dve utakmice dobiti priliku da igraju i nametnu se treneru. To se pogotovo odnosi na igrače koji su na probi, dodaje sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

U međuvremenu je klub napustio iskusni vezista Slavoljub Dabižljević i priključio se starijem bratu Lazaru, koji je ponovo preuzeo kormilo Vojvodine iz Bačkog Gradišta. Ali, vratio se mladi Martin Jelić. Za sada trenira i igra utakmice, a da li će i ostati još uvek je pod znakom pitanja. Do kraja nedelje bi trebalo da se priključe još dvojica, a možda i trojica igrača, što znči da je kompletiranje ekipe u toku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име