Pixabay | Ilustracija
Pixabay | Ilustracija

Vraća se Nemanja Jović

Posle dve vezane pobede na startu nove sezone, fudbaleri Vojvodine su u Bačkom Gradištu pretrpeli poraz (2:4) od Hajduka iz Stapara, a u nedelju ih čeka gostovanje u Bajmoku.

-Težak izazov je pred nama, jer Bajmočani već duže vreme igraju, u, gotovo, neizmenjenom sastavu, uigrani su i kvalitetni. Nama se priključio Nemanja Jović, koji do sada nije igrao zbog službene odsutnosti. Svakako da ćemo sa njim biti jači, ali još uvek suspenziju zbog isključenje izdržava kapiten Miodrag Pelengić, a zbog povrede je odsutan Stepanov. Bez obzira na sve, vredno smo radili ove nedelje i spremamo se za teško gostovanje u Bajmoku. Sve sem poraza bio bi uspeh, realan je trener Vojvodine Lazar Dabižljević.

Ono što ne ide u prilog Gradištancima je činjenica da se bivši član Nenad Kudrić u petak ženi, a na svadbi će biti mnogi igrači Voše i pitanje je da li će se i koliko „resetovati“ do nedelje.

Valja dodati da Radnilki 1905 iz Bajmoka u prva tri kola nije doživeo poraz i sa sedam bodova je treći na tabeli vojvođanskog „severa“. Gradištanci su u prva tri kola pokazali zavidnu efikasnost. Sa devet postignutig golova, od koji je Ilija Erdeljan dao pet, isti su kao vodeća Sloga iz Čonoplje i OFK Vrbas. Budu li na dosadašnjem nivou efikasni, eto prilike za  lepe vesti iz Bajmoka.

Suđenje u Bajmoku povereno je Bojanu Cariću iz Sombora, a pomagaće mu Vrbašani Ivan Repček i Petar Stanić, dok je delegat Radovan Gardošević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име