Urošu Preradovu sledi brušenje kraj Tise
Urošu Preradovu sledi brušenje kraj Tise

Srpskoligaš sa Tise u aktuelnom prelaznom roku i dopunskoj selekciji traži iskusnije igrače, koji odmah mogu da preuzmu breme odgovornosti, ali angažovanjem bonus igrača misli i na budućnost.

Upravo iz tog razloga je doveden, bolje reći vraćen,  mladi Uroš Preradov (18), koji se jesenas istakao dobrim igrama u dresu lidera vojvođanskog „severa“ bačkogradištanske Vojvodine.

-Uroš Preradov je naše dete. Ovde je naučio prve fudbalske korake, potom bio sezonu i po na usavršavanju u omladincima subotičkog Spartaka, a minule polusezone uspešno se dokazao i u seniorskoj konkurenciji noseći dres komšijske Vojvodine. Pratili smo njegov razvoj i mislimo da je u obostranom interesu da se vrati u matičnu sredinu, gde će dobiti šansu, kao i nekoliko njegovih vršnjaka 2002. godišta, rekao nam je sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Mladi Uroš Preradov je četvrti angažovani igrač ove zime. Pre njega stigli su golman Isidor Milovanov (Vojvodina iz Bačkog Gradišta), zadnji vezni Igor Vida (Janošholma iz Mađarske) i prednji vezni Marko Mastilo (Kozara iz Banatskog Velikog Sela). Istovremeno, obalu Tise napustili su golman Ranko Puškić, levi bek Nikola Savin, mladi defanzivac Grigorije Bratić, iskusni štoper Borislav Bajić, zadnji vezni Adis Kurtiši i prednji vezni Nebojša Pavlović.

-Prelazni rok je tek počeo, što znači da će biti još odlazaka i dolazaka. U završnim smo razgovorima sa nekolicinom potencijalnih pojačanja i od dogovora sa njima zavisi ko će napustiti klub, zaključuje potpredsednik Bečejaca Nedeljko Vasić.

Upravo su dvojica sagovornika zaduženi za aktuelni prelazni rok, a rade na zanimljiv način. Sportski direktor Miloš Andrić je u izolaciji zbog korona virusa i poslove obavlja telefonski od kuće, a Nedeljko Vasić je operativac koji telefonom započeto realizuje u direktnom kontaktu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име