Austrijska firma „Gebruder vais“ donirala je OFK Bečej 1918 kompletnu opremu za seniorski sastav.

Primopredaja donacije obavljena je u poslovnim prostorijijama firme „Knot autofleks YUG“, koja je generalni sponzor Bečejaca i čiji je suvlasnik Dragan Knežev predsednik OFK Bečej 1918.

-Austrijska firma „Gebruder vais“ sa sedištem u Beogradu je najveći prevoznik naše robe širom Evrope. U znak uspešne poslovne saradnje, odlučili su da doniraju našem klubu kompletnu opremu. Zahvalni smo im na tom poklonu i naši fudbaleri će grabiti ka povratku u Srpsku ligu u novoj plavo-beloj opremi, rekao je prilikom preuzimanja donacije Dragan Knežev.

Donacija obuhvata 22 dresa, šortseva i štucni za igrače, golmansku opremu s rukavicama i desetak lopti marke renomiranog španskog proizvođača „Homa“.

-Čast nam je što uspešno poslujemo s bečejskom firmom, koja je jedan od naših najvećih klijenata u Srbiji i želeli smo na ovaj način da doprinesemo usponu bečejskog kluba. Inače, naša firma učestvuje u raznim akcijama koje podržavaju omladinu i sport. Plan nam je da i dalje pratimo i pomažemo bečejske fudbalere, nadovezala se u ime donatora Milena Milošević.

Možda će Bečejci već u subotu zaigrati u novoj opremi na gostovanju u Srbobranu, a premijera na Gradskom stadionu pred svojim navijačima biće 8. oktobra, protiv Poleta iz Karavukova.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име