Prvi napustio obalu Tise: Martin Jelić
Prvi napustio obalu Tise: Martin Jelić

Opet u tandemu sa bratom Davorom

Aktuelna pauza dosta mirno prolazi u redovima srpskoligaša sa Tise.

Znajući da su od letos bez predsadnika, jer je Zoltan Gujaš podneo ostavku, a na njegovo mesto niko nije izabran, da je pitaje trenera otvoreno, da znatan broj mladih nije opravdao očekivanja, očekivalo se da će da „ključa“ kraj Tise, ali…

-Ne „ključa“, ali nije da se ništa ne radi. Iduće nedelje bi trebalo da se reši pitnje trenera, a onda će se „protresti“ igrački kadar. Tragamo i za predsednikom, ali to ne ide baš lako. Najverovatnije da ćemo oko 20. ovog meseca početi pripreme. Za sada je samo Martin Jelić izrazio želju da se preseli u obližnji Srbobran, ali biće još odlazaka i dolazaka, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Nezvanično, u ponedeljak bi trebalo da se održi brifing sa predstavnicima medija i tada će se čuti nešto više. Mladi Martin Jelić je jesenas samo sedam puta  bio u sastavu i možda je to razlog što je napustio matični klub.

-Pravi razlog je što teško usklađujem obaveze na fakultetu i u klubu. U Srbobranu su, ipak, manje obaveze, a tamo je i brat Davor, pa će mi biti lakše da se adaptiram u novu sredinu. Igraćemo opet u tandemu kao u periodu kada smo nisili dres vojvođanskog ligaša Vojvodine iz Bačkog Gradišta. Verujem da će Bečejci na proleće zaigrati bolje i obezbediti opstanak u srpskoligaškom karavanu, rekao nam je Martin Jelić.

To veruju svi u klubu, mada „kota 11“ nije ono što zadovoljava. Poslednjih šest kola su u velikoj meri pokvarile utisak, jer je zabeleženo isto toliko poraza. Sa trećeg mesta se palo na 11. i ostalo na 18 bodova sa negativnom gol razlikom 17:30. Nimalo zavidno. Proleće će biti veliki izazov za sve u klubu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име