Odbrana Voše jedanput kapitulirala, taman za poraz
Odbrana Voše jedanput kapitulirala, taman za poraz

Novi poraz fudbalera iz Bačkog Gradišta

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta izgubili su u Zmajevu od Obilića rezultatom 1:0 (0:0 i sada su devetoplasirai sa 26 bodova. Prema izveštajima sa utakmice, viđena je zanimljiva igra sa dosta prilika, ali je samo jedna realizovana.

-Bili smo ravnopravan rival na terenu, a presudila je jedna nepažnja u odbrni, koju ju u 66. minutu materijalizovao Koprivica iz gužve pred našim golom. Pre toga su prilike, čak zicere, propuštali i Zmajevčani i mi. Po meni, realno bi bilo da je utakmica završena nerešeno sa po nekoliko golova u obe mreže. Žao mi je što sam dobio parni karton i neću moći da pomognem u nedelju ekipi u okršaju sa Ravangradom, rekao nam je vezista Gradištanaca Slavoljub Dabižljević.

Sada je Voša u „zlatnoj sredini“ na tabeli vojvođanskog „severa“, a kako im je cilj da budu među pet prvoplasiranih moraće u nedelju prvo da pobede Ravangrad, a onda da i u narednim utakmicama žanju bodove.

Trener Vojvodine Lazar Dabižljević u Zmajevu je izveo sledeći sastav: Šovljanski, Ilić, Ćirić (Kopre), Radoavljević, Dabižljević, Lojević (Erdeljan), Korać, Brkić, Božičić, Đekić, Jović (Novaković).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име