Težak posao pred kapitenom Gradištanaca Miodragom Pelengićem
Težak posao pred kapitenom Gradištanaca Miodragom Pelengićem

Samo poraz da izbegnu

Pred početak sezone u taboru Vojvodine iz Bačkog Gradišta razmišljali su o poziciji među prve tri ekipe na vrhu, a realnost je da su plasirani među tri ekipe na dnu tabele. Trenutno su pretposlednji sa samo devet bodova. U nedelju imaju priliku da poprave bodovni saldo, jer im u goste stiže Obilić iz Zmajeva, koji je samo stepenicu ispred njih sa tri boda više.

-Rezultati iz nedelje u nedelju potvrđuju da situacija u klubu nije na nivou prethodnih sezona. Minule nedelje se slabo treniralo, a muče nas i problemi sa kartonima, povredama i igračima na koje ne može stopostotno da se osloni. Tubić je minule subote u Senti isključen, Prodanov mora da pauzira zbog nagomilavanja žutih kartona, Božić je povređen, a na Miladinova i Svilara nikad nismo sigurno da li će doći. U takvoj situaciji bili bismo zadovoljni i osvajanjem boda, a ceo plen bi bio premija, razmišljanje je sekretara u ostavci Radomira Rakovića.

Imajući sve navedeno u vidu, u klubu najstarijeg imena Vojvodina, koji će iduće godine obeležiji 110 godina igranja fudbala u Bačkom Gradištu, jedva čekaju kraj polusetone i održavanje Vanredne izborne skupštine 25. novembra.

Dodajmo na kraju da se derbi začelja poslednjeg kola jesenje polusezone vojvođanskog „severa“  igra od 13 sati u Bačkom Gradištu i da je suđenje povereno Nemanji Kuzmanoviću iz Kule, kome će asistirati Jovica Desnica iz Apatina i Bojan Aleksić iz Karavukova, dok će funkciju delegata FSV obavljati Saša Gužvić iz Srpskog Krstura.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име