Trener Vojvodine Goran Laličić, sekretar Radomir Raković i predstavnik kluba Dušan Barać pred utakmicu
Trener Vojvodine Goran Laličić, sekretar Radomir Raković i predstavnik kluba Dušan Barać pred utakmicu

Vojvodina iz Bačkog Gradišta gostuje u subotu Bačkoj u Subotici

Vojvodini iz Bačkog Gradišta ove sezone, baš, „ne cvetaju ruže“. Od osam utakmica, samo su dva puta pobedili i sa šest bodova su u opasnoj zoni vojvođanskog „severa“. Naredni izazov je u subotu u Subotici, gde ih dočekuje naš najstariji kluba Bačka 1901. Biće to derbi „donjeg doma“, jer su Subotičani 12. sa osam bodova, a samo stepenicu ispod njih Gradištanci sa dva boda manje. A minule sezone je međusobni okršaj bio derbi „gornjeg doma“.

-Imamo dosta unutrašnjih problema i namera nam je da ih u što kraćem roku ublažimo, a kasnije i potpuno otklonimo. Najbolji primer je nedeljna utakmica, koju smo sopstvenim grešakama izgubili. Istina je da je ekipa iz Bačkog Petrovca vrlo kvalitetna, ali su do pobede došli zahvaljujući našim propustima, gde prvenstveno mislim na taktičku neisciplinu. Ali, svaka utakmica je priča za sebe. Okrećemo se novom izazovu, veli trener Vojvodine Goran Laličić.

Subotičani imaju prednost domaćeg terena i, uslovno rečeno, „samo“ su polovinu dosadašnjih utakmica izgubili. Gradištanci nisu osvojili ni bod u gostima ove polusezone. Možda je došao trenutak promene. Valja igrati maksimalno borbeno, taktički ispuniti sve dobijene zadatke od trenera i ono „možda“ može da postane stvarnost. Nadu nikada ne treba gubiti.

Suđenje u subotu od 15 sati povereno je Nemanji Kuzmanoviću iz Kule, kome će asistirati Miloš Martinović iz Sombora i Petar Stanić iz Vrbasa, a delegat FSV je Šetar Đedović iz Vrbasa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име