Nenad Kudrić prvi novajlija ove zime u Bečeju
Nenad Kudrić prvi novajlija ove zime u Bečeju

Vraća se u matični klub

Nedavno je sportski direktor srpskoligaša sa Tise Miloš Andrić najavio da je završeno sa odlascima i da se sada okreću angažovanju igrača koji se popuniti novonastalu prazninu odlascima Miloša Savanovića (Mladost GAT), Koste Dražića (Austrija), Marka Mastila i Nikole Terzina(OFK Kikinda).

-Već smo dogovorili angažman napadača Nenada Kudrića iz Bačkog Gradišta. Mislimo da on može da odgovori trenutnim potrebama kluba. Želimo da vratimo neke odigrača koje smo dali na kaljenje, a sa nekoliko igrača smo u dogovoru da dođu na pripreme kod nas i radom potvrde potencijal zbog kojeg bismo ih angažovali, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Dolazak Nenada Kudrića bio je „gotova stvar“ još u leto 2020. godine, ali se iznenada predomislio i prihvatio ponudu tada novog srpskoligaša Tise iz Adorjana.

-Zadovoljan sam što se vraćam u klub gde sam naučio prve fudbalske korake igrajući u pionirskoj i kadetskoj konkureciji. Sada sam daleko zreliji i iskusniji, što je vrlo bitno za ovako kvalitetan rang takmičenja. Uz dobar rad, mislim da ću opravdati povratak u matičnu sredinu, očito zadovoljan rekao nam je Nenad Kudrić.

Golovi su opsesija Nenada Kudrića. Jesenas je odigrao svih 15 utakmica za Vojvodinu iz Bačkog Gradišta na vojvođanskom „severu“ i postigao sedam golova. Uz dobre pripreme, očekuje da mu proleće u dresu OFK Bečej 1918 bude berićetnije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име