Sa vanredne izbore skupštine OFK Bečej 1918
Sa vanredne izbore skupštine OFK Bečej 1918

Konačno održana vanredna izborna skupština srpskoligaša sa Tise

Ko čeka dočeka! Od letos u srpskoligašu sa Tise čekaju da se izabere novi predsednik, jer je Zoltan Gujaš podneo ostavku, istina pismenu tek 9. januara ove godine, pa je ovih dana održana Vanredna izborna skupština na kojoj je za prvog čoveka kluba izabran Nedeljko Vasić. Imajući u vidu da je do sada obavljao funkciju zamenika predsednika, to se i očekivalo.

-To su drugi očekivali, ali ne i ja. Obavio sam razgovore u gradu sa nekoliko ljudi, ali su svi, znajući u kakvoj sesituaciji klub nalazi, elegantno odbili takvu „privilegiju“. Na kraju, dosadilo mi je da obijam vrata i prihvatio se funkcije, ali do redovne izborne skupštine. Valjda ćemo u međuvremenu uspeti da konsolidujemo situaciju u klubu, pa će funkcija biti primamljivija, a ja ću je rado redati drugome. Ne bojim se ja posla, jer najbolje znam koliko ga ima, ali bez para je sve uzalud pričati. Istina, imali smo poslednjih dana razgovore sa ljudima iz lokalne samouprave i dobili obećanje da će pomoći, jer bez toga smo nemoćni, bilo je prvo što je po izboru na novu funkciju rekao Nedeljko Vasić.

Imajući u vidu da je i Upravni odbor bio neagilan, na aktualnom skupu su petorica imenovana, a preostalih šest će u hodu biti kooptirani. Članovi Upravnog odbora su Dane Branković, Zoran Grbić, Predrag Glušac i Saša Gujanica… dok su u Nadzornom odboru Vujica Avramov, Budimir Bašić i Dalibor Novčić.

-Potrebni su nam u Upravnom oboru ljudi koji radom mogu da doprinesu poboljšanje finansijske konstrukcije, a onda će biti i poslova vezanih za infrastrukturu i oko klupske organizacije svih uzrasnih selekcija. Svaka pomoć nam je dobro došla, počev od navijača i kupovine ulaznice za utakmicu do… jasan je novi predsednik srpskoligaša sa Tise Nedeljko Vasić.

Igračima je isplaćena poslednja plata iz minule godine, a kako će dalje ići ostaje da se vidi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име