Vraća se vezista David Savkov
Vraća se vezista David Savkov

Gradištanci u nezgodnom trenutku dočekuju vrlo dobru Bajšu

Vojvodina iz Bačkog Gradišta ove sezone nikako ne može bez malera. Kao da je prati ona narodna – „nesreća nikad ne ide sama“. Posle dužeg vremena „kljuculi“ su ceo plen u Čonoplji protiv Sloge (3:2), a onda je kovertirana pismena ostavka predsednika kluba Gorana Kudrića i sekretara Radomira Rakovića. U nezgodan čas, jer u nedelju (14.30) dočekuju vrlo dobru Bajšu.

-Život ide dalje, prvenstvo teče, ima i dobrih stvari. Savkov je odradio suspenziju zbog žutih kartona, Tešanović se vratio i mnogo nam znači, ali Ilić se žali na povredu i najverovatnije neće konkurisati za najbolji sastav. Ostali treniraju i očekujemo da daju svoj maksimum protiv Bajše, a hoće li to biti dovoljno za novu radost, ostaje da se vidi, veli sekretar Radomir Raković, koji će do Vanredne izborne skupštine 25. novembra i dalje obavljati organizacione poslove.

Nedeljni rival Bajša je trenutno petoplasirana sa 17 bodova, a Vojvodina je na 12. mestu sa devet, što je samo tri više od zone ispadanja. To dovoljno govori koliko su Gradištancima bodovi potrebni. Ali, do njih se stiže maksimalno odgovornom igrom svih i na svakom delu terena.

Nedeljnu utakmicu Vojvodina – Bajša sudiće trojka iz Subotice. Glavni sudija je Vanja Filipović, prvi pomoćnik Dejan Vrana, a drugi Ljubiša Berenji, dok je delegat FSV Zoran Mišković iz Ostojićeva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име