Hoće li subotnji rivali privući veći broj gledalaca kraj Tise
Hoće li subotnji rivali privući veći broj gledalaca kraj Tise

Bečejci kompletni dočekuju kabel

Pre nekoliko decenija Bečej i Kabel su bili ljuti rivali u ondašnjoj novosadsko-sremskoj zoni, zatim vojvođanskoj eliti, čak, i na drugoligaškoj sceni, a došao je trenutak da odmere snagu i u srpskoligaškom karavanu. Posle dužeg vremena, u okviru nezgodnog 13. kola aktuelne sezone Srpska liga – Vojvodina, u subotu kraj Tise od 13 sati u međusobnom okršaju biće nove generacija dva stara rivala.

-Vrlo bitna utakmica i za jedne i za druge. Za nas, čini mi se, i bitnija, jer igramo na našem terenu. Ako želimo da ostanemo u gornjem delu tbele, a želimo, moramo da pobedimo. Vrlo je bitno što su svi igrači na raspolaganju, pa nemam muka oko sastava. Ako ponovimo igru iz Šajkaša u minulom kolu, uz dodatak efikasnosti, neće biti problema. Radili smo dobro ove nedelje, atmosfera u klubu je dobra, pa nema razloga da ne budemo optimisti. Naravno, pitaju se i Novosađani, ali verujem da ćemo uspeti u nameri da uknjižimo sva tri boda, ne napušta optimizam trenera Bečejaca Lazara Dabižljevića.

Bečejci su trenutno šesti sa 19 bodova, a Novosađani su dve stepenice niže sa bodom manje. To najavljuje neizvesnost oko rezultata. Takve utakmice su pravi izazov za gledaoce. Hoće li, najzad, tribina na Gradskom stadionu kraj Tise biti popunjenija… Igrači to neizmerno žele.

-Nema veće motivacije za igrače od punih tribina. Na žalost, ove sezone su u znatnom obimu prazne na našem stadionu. Možda će ovo biti utakmica zbog koje će zažaliti što nisu prisustvovali, kao da najavljuje blistavo izdanje saigrača i svoje sa 11 postignutih golova prvi strelac karavana vojvođanskih srpskoligaša Nenad Kudrić.

Suđenje je povereno Dragutinu Meničaninu iz Vrdnika, kojem će asistirati Dejan Radišić iz Zrenjanina i Draško Relić iz Martinaca, a četvrti sudija biće Dušan Pjevac iz Temerina, dok će funkciju delegata FSV obavljati Milan Dakić iz Žablja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име