Sa prvenstvene premijere kraj Tise
Sa prvenstvene premijere kraj Tise

Nepažnja odnela tri boda

Sa rezultatskog aspekta gledanja, neuspela premijera kraj Tise! To bi u najkraćem bio komentar okršaja Bečejaca sa liderom Slovenom. Jedna nepažnja odnela je tri boda u Rumu i to u poslednjem minutu prvog dela utakmice, kada je već vićina mislila da će se otići na odmor bez golova.

Prvo je Vorgučin pogrešio na desnom boku, pa onda bespotrebno načinio prekršaj. Osetio je trener Dragan Ivanović odakle preti opsnost i sa klupe upozorio na „drugu stativu“, što su čuli svi na stadionu, samo njegovi igrači ne!? U seriji gršaka ni golman Milovanov nije najbolje reagovao kod visoko ubačene lopte sa leve strane, potom nikoga od igrača nije bilo da pokrije prostor kod druge stative i Ignjiću je bio olakšan posao da glavom pošalje loptu u mrežu.

-Taktički smo se suprostsvili koliko smo mogli. Treba znati da je naš rival duže vreme zajedno, a mi smo tek poslednje četiri nedelje na okupu u ovom izdanju. Ipak treba vremena da se sve kockice slože. Uz to, teren nije u najboljem stanju, pa smo pokušali preskakanjem da osvajamo prostor, a to nije išlo najbolje. Bili smo lišeni pomoći iskusnog Tomića, koji se žali na povredu lista noge, a Kobiljski, koji bi trebalo da bude jedan od ključnih igrača u napadu, nije cele nedelje trenirao, pa je logično da, kada sam ga uveo poslednjih pola sata, nije mogao da pruži očekivano. Sve u svemu, mora još dosta toga da se uradi na treninzima, a posebno da se ne prave greška u fazi odbrane. Sa napadom je nešto teža situacija, jer nam nedostaje pravi gol igrač. Arhivirali smo Rumljanei okrećemo se Kikinđanima, čiji ćemo gosti biti u subotu. Upravo putujem da odgledam njihovu utakmicu sa Omladincem, kako bih što boljepripremio ekipu za subotnje gostovanje, rekao nam je noć posle utakmice trener Bečejaca Dragan Ivanović.

Ono što raduje, su nešto popunjenije tribine Gradskog stadiona kraj Tise. Međutim, po vozilima na parkingu vidi se da je bilo dosta prisutnih iz Rume i okolnih mesta Potisja, što znači da se još uvek čekaju domaći navijači.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име