Izostanaк zbog predostrožnosti: Pavlović i trener Belić
Izostanaк zbog predostrožnosti: Pavlović i trener Belić

Što je bilo daleko, postalo je blizu! Start prvenstvene srpskoligaške trke primakao se na nedelju dana, pa je ovaj vikend rezervisan za „generalke“.

Gradski stadion kraj Tise biće mesto gde će sutra (subota) poslednju proveru pred novu sezoni imati Bečejci i Velikoselci. Okršaj između OFК Bečej 1918 i Kozare počeće u 17 sati.

-Iako je još uvek toplo, igraćemo u 17 sati kako bismo se prilagodili vremenu kad se igraju utakmice prva tri prvenstvena kola. Zbog lakših povreda neizvesni su Pavlović i Tutnjević i na poslednjem treningu odlučićemo da li će i oni istrčati na teren. Pre će biti na nećemo rizikovati. Ostali su spremni, a minutaža će biti raznolika. Veći deo utakice igraće igrači na koje računamo za start prvenstva, „raportirao“ nam je kapetan bečejskog broda Milan Belić.

Nebojša Pavlović se žali na povredu prednje lože, a Ilija Tutnjević ima problema sa skočnim zglobom. Sreća da povrede nisu takvog inteziteta da treba mnogo brinuti, ali kako narod kaže, „ko se čuva i Bog ga čuva“. Okršaj minule subote sa Banaćinama iz Zrenjanina (3:0) pokazao je dosta dobrih strana ovog sastava, a današnji će biti inoviran novajlijom Nemanjom Vukomanovićem, koji je stigao na obalu Tise s lepim preporukama, pa je logično što se očekuje da ubrza i unapredi napadačku igru Bečejaca.

-Bez obzira što u prvih šest kola četiri puta gostujemo, nećemo odstupiti od naše prepoznatljive napadačke igre uz napomenu da je dobro organizovan napad uvek najbolja odbrana. Naša je prednost što smo ovu ekipu selektirali još zimus i sada je osvežili samo sa par igrača, koji su se brzo i lako uklopili, zaključuje Milan Belić.

S jedne strane raspored Bečejcima ne ide na ruku, jer će u prvoj trećini polusezone četiri puta gostovati, ali s druge im pogoduje, pošto njihovi rivali, najverovatnije, neće imati pomoć navijača sa tribina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име