Predstavnici bečejske opštine plavi Mladost i crveni Jedinstvo
Predstavnici bečejske opštine plavi Mladost i crveni Jedinstvo

Međuopštinska fudbalska liga Bačka Topola, Bečej, Vrbas, Mali Iđoš, Srbobran završena je minule nedelje.

Tomislavci iz istoimenog mesta su osvojili titulu prvaka sa 40 bodova, drugi je Proleter iz Njegoševa sa bodom manje, a treće je Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela sa 36 bodova. Ove tri ekipe su sve vreme bile u vrhu i zasluženo su opravdale pozicije na tabeli.

Sloboda iz Stare Moravics je četvrta sa 28 bodova i predvodi ekipe iz sredine, gde pripadaju još peta Mladost uz Radičevića (21 bod) i Eđšeg iz Malog Iđoša (17). Poslednja tri mesta zauzimaju Bačka iz Pačira i Slavija iz Novog Orahova sa po 14 bodova i posladnja Pobeda iz ustoimenog naselja bez bodova.

U poslednjem kolu slobodno je bilo Jedinstvo, a evo rezultata ostalih: Tomislavci – Sloboda 2:1, Proleter – Slavija 4:0 i Bačka – Mladost 3:3.

Imajući brojne parametre u obzir, dva predstavnika iz bečejske opštine, Jedinstvo i Mladost, zadovoljni su ostvarenim. Moglo je i bolje, ali mali fond igrača kao objektivni i neki subjektivni faktori učinili su svoje. Tokom pauze valja još jedanput sve analizirati i u novu sezonu ući organizovanije i spremnije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име