Tibor Ereg
Tibor Ereg

Minule nedelje je odigrano nekompletno poslednje kolo Međuopštinske fudbalske lige Bačka Topola, Bečej, Mali Iđoš. Srbobran, ali je zavesa trebala da bude spuštena u nedelju, kada je planirano igranje odložene utakmice poslednjeg kola u Bačkom Petrovom Selu između Jedinstva i Slavije iz Novog Orahova.

Međutim, ona se, ipak, neće igrati.

-Sve je bilo spremno za igranje, ali su nam iz Saveza rekli da, zbog epidemiološke situacije, ne igramo, već da je odložimo za proleće. Tačnije, sa Slavijom ćemo se sastati nedelju dana pre prvog kola nastavka prvenstvene trke i tako otvoriti prolećnu polusezonu, rekao nam je predsednik i golman Jedinstva iz Bačkog Petrovog Sela Tibor Ereg.

Ista situacija je i sa odloženom utakmicom imenjaka u Radičeviću. Domaća Mladost i Mladost Radost iz Srbobrana odmeriće snagu uoči prolećne sezone.

-Naša utakmica sa komšijama iz Srbobrana je odložena zato što su oni imali četvoricu igrača obolelih od kovida 19. Kako su u izolaciji, to je otpala mogućnost da sve pomerimo za nedelju dana. Možda je tako i bolje. Ne treba rizikovati. Zdravlje je najvažnije. Valjda će na proleće biti povoljnija situacija. Inače, zadovoljni smo polusezonom iza nas, veli trener Mladosti iz Radičevića Milorad Kolundžija.

Podsetimo, Jedinstvo će prezimeti na prvom mestu sa 21 bodom iz osam utakmica, koliko je odigrala i drugoplasirana Mladost sa 19 bodova, a trećeplasirana Mladost Radost ima utakmicu manje i 18 bodova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име