Sa utakmice u Bačkom Petrovom Selu
Sa utakmice u Bačkom Petrovom Selu

Naredno pretposlednje kolo Međuopštinske fudbalske lige trebalo bi da bude odlučujuće sa Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela.

Jer, ako pobede u Staroj Moravici Slobodu, kolo pre kraja imaće nedostižnu prednost za prvog pratioca Mladost Radost iz Srbobrana. Naime, Jedinstvo ima 39 bodova iz 15 utakmica, a Mladost Radost 34 iz 16 utakmica.

-Pobedom u Staroj Moravici ostvarujemo cilj i verujem da ćemo biti uspešni protiv ekipe koja je posladnja na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom. Potom nam slede dva opštinska derbija protiv Mladosti iz Radičevića, koji više nemaju takmičarsku težinu. Oba igramo na našem terenu. Prvo ćemo u sredu, 9. juna, igrati zaostalu utakmicu iz jesenjeg dela prvenstva, a par dana kasnije, u nedelju, utakmicu poslednjeg kola sezone, rekao nam je predsednik Jedinstva Tibor Ereg.

„Mladostaši“ će, pre dvomeča sa Petrovoselcima, gostovati Pobedi u istoimenom naselju. Imajući u vidu da su ovog proleća, u okviru drugog takmičarskog kruga, na svom terenu sa istim rivalom igrali nerešeno (2:2), biće to put u rezultatsku neizvesnost. Jer, nije to više ona Pobeda od jesenas, kada je Mladost na gostovanju slavila rezultatom 5:0. U međuvremenu se Pobeda zimus dodatnom selekcijom značajno pojačala i sada igra ravnopravnije sa svim rivalima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име