Sa jednog od ranijih međusobnih susreta Jedinstva i Mladosti | Foto: Vlastimir Jankov
Sa jednog od ranijih međusobnih susreta Jedinstva i Mladosti | Foto: Vlastimir Jankov

Oba međuopštinska ligaša iz bečejske opštine zabeležila su kao domaćini pobede i popravili položaje na tabeli. Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela savladalo je Tomislavce iz istoimenog mesta minimalnim rezultatom 1:0 (0:0), a Mladost je u Radičeviću pobedila Slobodu iz Stare Moravice sa 4:1 (3:0).

-Sve je rešeno već u prvom poluvremenu, jer se na odmor otišlo sa 3:0. Da su momci bili iole mirniji u završnici napada, pobeda je mogla biti i ubedljivija. Po dva pogotka postigli su Dejan Vincilir i Mihajlo Nikodinović, saznali smo od trenera „mladostaša“ Milorada Kujundžije.

Jedinstvo je pobedom bodovno dostiglo Tomislavce, koje je trećeplasirano sa 13 bodova, koliko imaju i četvrtoplasirani Petrovoselci.

-Gol odluke postigao je, na izvanredan pas Buletina Durmišia, u 67. minutu Marko Jovičić. Gosti su došli sa jedinim ciljem da se brane i, umalo, da im taktika uspe. Na svu sreću, mi smo uspeli jedanput da zatresemo mrežu i stavimo na konto tri boda, čuli smo od predsednika, trenera i golmana Jedinstva Tibora Erega.

Naredne nedelje igra se opštinski derbi. U Radičeviću se sastaju Mladost i Jedinstvo. Položaj na tabeli u ovakvim utakmicama ništa ne znači, jer su to utakmice za prestiž i favorita nema.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име