Čeka se da proradi bratski tandem Igor i Nenad Kudrić
Čeka se da proradi bratski tandem Igor i Nenad Kudrić

Bečejci u nedelju (10) gostuju u Zrenjaninu

Prvu „meč loptu“ Bečejci nisu iskoristili. Izgubili su u minulom kolu od Rumljana pred svojim navijačima, a tvrdili su da je to prelomna utakmica.

Možda i jeste, ali ne ka povratku u „gornji dom“, već ka donjem delu tabele. Jer, iz kola u kolo klize nadole. Posle četvrtog kola bili su drugi, a sada, posle osmog, su šesti. Kako im predstoje dva uzastopna gostovanja, u nedelju u Zrenjaninu i u jubilarnom 10. kolu u Belegišu, teren je sve „klizaviji“. U minula dva kola uknjižili su isto toliko poraza, u Somboru i od Rumljana kod kuće, identični ishodi u naredne dve utakmice bili bi katastorofalni. A moguće je da se, upravo, to dogodi.

Zato je prvi naredni izazov u Zrenjaninu zaista prelomni. Da nesreća bude veća, i za Zrenjanince. Trenutno su poslednjeplasirani sa samo pet bodova i u nedeljnom matineu, igra se u 10 sati kraj Skrobare, im je „slamka spasa“. Iz tog razloga sudar kraj Begeja privlači posebnu pažnju ljubizelja fudbala.

-Pred nama je utakmica u kojoj treba da pokupimo ono što smo i minulom kolu „prosuli“. Neće biti lako u Zrenjaninu. Istina je da su mladi i neiskusni, ali im borbenost ne manjka. Malo daju golova, ali ih malo i primaju. Na nama je da u nedelju odredimo našu dalju sudbinu. Povoljna okolnost je da su svi igrači u kombinaciji za najbolji sastav, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Posle golgeterske eksplozije, sa devet postignutig golova prvi „snajperista“ Bečejaca i vojvođanskih srpskoligaša Nenad Kudrić već dve utakmice posti.

-Nije bitno ko će dati golove, samo da ih dajemo. Naravno, voleo bih da se vratim na golgeterski kolosek, ali mreža je meta i ostalih. U Zrenjaninu je nova prilika i moramo je iskoristiti, inače… nedorečen je Nenad Kudrić.

Inače, sunovrat se nazire. Kraj Tise se nadaju da će njihovi ljubimci uspeti da prekinu seriju poraza u gostima. U protivnom…

Ključan okršaj za oba rivala poveren je sudiji Nemanji Domazetoskom iz Pančeva, kome će pomagati Miloš Maksimović iz Starčeva i Marko Naumović iz Pančeva, četvrti sudija je Neđo Mrđa iz Pančeva, a delegat FSV je Pavel Reharik iz Padine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име