Povratak u matično jato - napadač Žarko Kobiljski
Povratak u matično jato - napadač Žarko Kobiljski

Srpskoligaš sa Tise sutra (17) počinje pripreme

Posle mesec dana pauze, srpskoligaš sa Tise će se sutra u 17 sati ponovo okupiti radi priprema za novu sezonu.

Kao i na svakoj prozivci, biće novina. Ovoga puta u centru pažnje biće promocija novog šefa stručnog štaba Zorana Levnaića. Sa dosadašnjim kormilarem Damirom Dakićem Bečejci su se prijateljski rastali i poželeli mu uspeh u daljem radu sa mladima u svojoj Školi fudbala u Futogu, a dobrodošlicom će dočekati novog glavnokomadujućeg.

Sada će, svakako, u centru pažnje biti trener Zoran Levnaić, ali i među igračima ima zanimljivih novajlija. Tu mislim, pre svega, na povratnike u matičnu sredinu Vladana Vorgučina i Žarka Kobiljskog, ali neće samo oni biti nova imena u odnosu na prolećno izdanje, ostaje pomalo zagonetan sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Igrački kadar će se popunjavati i narednih dana prve faze priprema. Ne sme se ponoviti minula polusezona kada je klupa sa rezervnim igračima bila, gotovo, prazna. Jer, sezona pred nama biće u srpskoligaškom karavanu izuzetno naporna iz razloga što rang napuštaju četiri ekipe.

-Poznato je da prvenstvena trka startuje 12. avgusta, što znači da imamo na raspolaganju mesec dana rada za pripreme. S obzirom na vremenske uslove i činjenicu da pauza nije bila duga, sasvim dovoljno da već od starta budemo u željenoj formi zaključuju sportski direktor Miloš Andrić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име