Kvantitet je prisutan, a kvalitet tek treba da ispliva | Foto: Vlastimir Jankov
Kvantitet je prisutan, a kvalitet tek treba da ispliva | Foto: Vlastimir Jankov

Umesto u Inđiji, kako je prvobitno bilo dogovoreno, provera dva prvoligaša OFK Bečej 1918 i Inđije odigraće se u sredu, 25. jula, kraj Tise u Bečeju. Susret je zakazan za 17,30 sati i biće provera po meri i za starosedeoce Sremce i za novajlije Bačvane.

Bečejci su do sada odigrali četiri kontrolne utakmice i pokazali različita lica. Protiv superligaša Zemuna (0:0) i rezervista Vojvodine (2:1), imajući i vidu da su tek počeli pripreme, igrali su solidno, od Katara su izgubili (1:3), ali je trener Branko Savić gostima suprostavio dva kombinovana tima i nije se mogla dobiti prava slika, dok su pobedili (1:0) somborskog srpskoligaša Radničkog, ali su ostavili više nego bled utisak na terenu.

-Igra protiv Somboraca, u najmanju ruku, zabrinjava. Preostale su nam tri nedelje rada, mnogo toga treba popraviti. Ako povrede ne izbace nekoga iz pogona, imamo startni sastav, ali da bi se ostvario zacrtani plan, a on se svodi na plasman u „plej of“, potrebno je da za svako mesto u timu postoje dva kvalitetna igrača. A to nemamo. Bolje bi bilo na vreme angažovati, bar, još dvojicu kvalitetnih igrača, da ne bi kasnije bilo kasno, jasan je trener Branko Savić.

Defanzivni deo tima će, svakako, biti stameniji kad se u rad uključe provereni, a sada povređeni, Nemanja Kragović i Marjan Cvetković. Za sada najviše škripi u veznom redu, pa iz tog razloga i napadači ne mogu da pokažu koliko zaista vrede. Radom će se dosta toga poboljšati, ali narod kaže da su „za pravljenje pite potrebni meso ili sir“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име