Česta slika pred golom Gradištanaca
Česta slika pred golom Gradištanaca

Vojvodina (BG) – Mladost (BJ)   0:8  (0:4)

Bečej: Pomoćni teren Gra.skog stadiona sa veštačkom travom. Gledalaca: 100. Sudija: Nikola Janković (Mol). Strelci: Jelić u 9. i 13, Pavlović u 21, Antonić u 42, Mitrović u 46. i 80, Ćiković u 50. i Dmičić u 52. minutu za Mladost.

Vojvodina: Šovljanski, Ćirić, Marković, Bačić, Zekić, Sikimić, Dabižljević, Korać (od 20. Pelengić), Lojević, Jović, Brkić. Igrali su još: Kozarski, Janković, Bito, R. Erdeljan.

Mladost: Vuković, Perić, Pekić, M. Knežević, A. Knežević, Zeljković, Pavlović, Erak, Jelić, Antonić, Malbašić. Igrali su još: Sofinkić, Hrubik, Jakovljević, Drinić, Stanić, Đumić, Rakić, Dmičić, Ćiković, Vukmanović, Mitrović, Kovač.

U prvoj proveri pred nastavak prvenstva, Vojvodina iz Bačkog Gradišta je doživela pravu katastrofu u okršaju sa „mladostašima“ iz Bačkog Jarka. Najbolja potvrda ovakve konstatacije je rezultat 8:0 u korist Jaračana. Da Šovljanski u dva navrata, kada je bio „oči u oči“ sa Erakom, nije spsio svoju mrežu, ona bi bila napunjena dvocifrenim brojem golova.

Trener Mladosti Puškarić, iako su njegovi izabranici  u oba poluvremena postigli isti broj golova, mora biti zadovoljniji viđenim u prvom delu utakmice, a strateg Gradištanaca Dabižljević će imati šta da zameri svojim momcima. Seriju golova je otvorio Bratislav Jelić, svojevremeno golgeter, upravo, Gradištanaca, sa dva gola, a onda su se golovi ređali kao na traci u prvom delu iz akcija, a u nastavku iz šuteva sa distance.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име