Vraća se golman Isidor Milovanov | Foto: V. Jankov
Vraća se golman Isidor Milovanov | Foto: V. Jankov

Iako je najavljivano da jedino golmanska linija u srpskoligašu sa Tise ove zime neće pretrpeti izmene, tandem Stefan Barjaktarov i Ranko Puškić se razdvaja.

Ovaj drugi prelazi u Vojvodinu i, s obzirom na mladost, verovatno će biti ustupljen prvoligašu Kabelu, a vraća se Isidor Milovanov, koji je minule dve i po sezone čuvao mrežu najstarijeg kluba imena Vojvodina i s Bačkogradištancima se prošetao od međuopštinske, preko područne do vojvođanske lige.

-Milovanov je naše dete. Prošao je kompletnu fudbalsku školu u našem klubu i na najbolji način iskoristio boravak u Vojvodini iz Bačkog Gradišta, gde je, iako mlad, sazreo kao golman. Verujem da će u našem klubu nastaviti da napreduje i potvrditi kvalitet koji nesumnjivo poseduje, rekao nam je sportski direktor i trener golmana Bečejaca Miloš Andrić.

Prvog dana zimskog prelaznog roka kompletnu dokumentaciju vezanu za registrovanje doneo je i Igor Vida, koji stiže iz mađarskog trećeligaša Janoš Holma.

-Odlaskom Adisa Kurtišia, ostala je praznina na poziciji zadnjeg veznog i mislimo da će je uspešno popuniti Igor Vida, koji je prošao kompletnu fudbalsku školu sadašnjeg superligaša TSC-a i kasnije igrao u okolnim klubovima. Naravno, tu se ne završava prelazni rok za nas. Dopunskom selekcijom ove zime formiraćemo nešto iskusniju ekipu za nastavak srpskoligaškog karavana, kako ne bismo došli u situaciju da se borimo za opstanak, dodaje potpredsednik OFK Bečej 1918 Nedeljko Vasić.

Ovo je udarna nedelja za klupsko rukovodstvo, koje želi da najveći deo vezan za prelazni rok odradi do početka priprema, čiji je početak zakazan za 17. januar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име