Gradištanci su već su okrenuli leđa Vojvođanskoj ligi
Gradištanci su već su okrenuli leđa Vojvođanskoj ligi

Vojvodina – Obilić  1:5 (0:3)

Bačko Gradište: Igralište u SC “Đorđe Tapavica Džoja”. Gledalaca: 100. Sudija: Nemanja Kuzmanović (Kula). Strelci: Rondović u 70. minute za Vojvodinu, a Uzelac u 11. Mi. Marković u 19. i 79, Mirković u 40. i N. Kobilarov u 63. minutu za Obilić. Žuti kartoni: Tešanović, Pelengić, Rondović, Draško, Dopuđ (Vojvodina), a Mirković, M. Kobilarov, Koprivica, Mi. Marković, Pavićević (Obilić).

Vojvodina: Kozarski (od 53. Bošnjak), Ilić (od 53 Dopuđ), Draško, Rondović, Tomić, Tešanović, Pelengić, Savkov, Kiš, Mihajlović, Novaković.

Obilić: Kalinić, Mirković, Knežević, M. Kobilarov, N. Kobilarov (od 83. Đorđić), Uzelac (od 65. Pavićević), Mi. Marković, Pilipović, Koprivica, Ma. Marković (od 83 Ivošev), Licenberger.

Bačkogradištaci tonu sve dublje! Na oproštaju od polusezone pretrpeli su ubedljiv poraz od samo stepenici više plasiranog Obilića i sada su na putu za ispadanje u Subotičku ligu. Malo je verovatno da će najavljena Vanredna izborna skupština za 25. novembar nešto znatno bitnije promeniti.

Što se utakmice tiče, Zmajevčani su rešili pitanje pobednika već u prvom poluvremenu, koje su rešili golovima Uzelca, Miloša Markovića i Mirkovića sa 3:0.

Nastavak utakmice su i jedni i drugi odradili zato što su morali, pogoto kada je Kobilarev povećeo rezultat na 4:0 za Zmajevčane. Uspeo je Rondović u 70. minutu da postigne počasni pogodak za Gradištance, koji su od 78. minuta igrali sa desetoricom, jer se Tešanović povredio, a nije imao ko da uđe kao zamena, pošto su dve izmene već izvršene. Tužno, da tužnije ne može biti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име