Kratko trajala ljubav između predsednika Voše Gorana Kudrića i trenera Svetozara Sovilja
Kratko trajala ljubav između predsednika Voše Gorana Kudrića i trenera Svetozara Sovilja

Voša u nezavidnoj situaciji

Trener Svetozar Sovilj i Vojvodina iz Bačkog Gradišta su se rastali posle nepuna dva meseca saradnje. Samo tri boda iz prva četiri prvenstvena kola vojvođanskog „severa“ su, nema sumnje, „kamen spoticanja“, mada i jedna i druga strana imaju dodatna obrazloženja zbog čega je saradnja prekinuta.

-Od početka priprema nije bio dobar odziv igrača na treninzima i to je moralo da se odrazi na igru i rezultate u prvenstvu, kratak i jasan je trener Svetozar Sovilj.

Valja primetiti da su se u klubu olako odrekli usluga pojedinih igrača iz minule sezone, da su u aktuelnom prelaznom roku neki dovedeni, pa odmah i otpušteni, a ima i onih koji sada traže da odu. Sve je to doprinelo da je u ovom trenutku igrački fond „tanak“, da je na treningu jednocifren broj igrača, pa se klub najstarijeg imena Vojvodina, koji naredne godine obeležava vredan jubilej 110 godina, našao u vrlo teškoj situaciji.

-Voleli bismo da se nimalo zavidna situacija u hodu razreši, ali kako je i finansiranje postalo „gorući problem“, to je „voda stigla do grla“, vele u klubu duge i uspešne tradicije.

Iako imaju prava da dve utakmice ekipu sa klupe vodi neko ko nema odgovarajuću licencu, pokušaće što pre da angažuju trenera koji ima odgovarajuće papire. Ali, to neće biti lako u situaciji koja ne obećava mnogo.

-Još nije jasna situacija na koje igrače možemo da računamo. Jer, Sebastijan Sakač je odstranjen, Bojan Trojanović traži ispisnicu, a isto  najavljuje i trio iz Šajkaša, golman Jovan Tešić, napadač Miloš Božić i Nemanja Pavlović, koji su nezadovoljni odnosom navijača prema njima, a nijednog trenutka se nisu zapitali kakav je njihov odnos prema navijačima?! Sve u svemu, skrpićemo ekipu za nedeljno gostovanje u Ratkovu, a onda ćemo videt šta i kako daje, dodaje sekretar Vojvodine Radomir Raković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име