Saigrači čestitaju Kobiljskom sa kapuljačom na glavi, posle gola
Saigrači čestitaju Kobiljskom sa kapuljačom na glavi, posle gola

Bečejci uspešni u prvoj proveri tokom aktuelnih priprema

OFK Bečej 1918 – Mladost (Turija)   2:0  (0:0)

Bečej: Pomoćni teren Gradskog stadiona sa veštačkom travom. Gledalaca: 50. Sudija Nebojša Dragan (Kikinda). Strelci: Kobiljski u 63. i Ćurčić u 70. minutu za OFK Bečej 1918.

OFK Bečej 1918: Milovanov, Pantelić, Šavija, Hardi, Lakić, Vorgučin, Čeman, Stanić, Radeka, Kobiljski, Milovanović. Igrali su još: Marković, Strajnić, Rađenović, Zeljković, Z. Vlaisavljević, Ćurčić, Rac, I. Vlaisavljević, Medić, Vještica, Vučkov, Radovanović, Šibalić.

Mladost (T): Babin, Petrović, Stranić, O. Radović, Ostojić, Sr. Gašić, Si. Gašić, Vinović, N. Radović, Josimović, Ćulibrk. Igrali su još: Boškov, Sel, Radić, Jojkić, Plazačić, Sabo, Grabež, Kozomora, Rajić.

Trener Dragan Ivanović i igrač u poluvremenu utakmice sa Turijcima
Trener Dragan Ivanović i igrač u poluvremenu utakmice sa Turijcima

Srpskoligaš sa Tise je pobedom startovao u proverama tokom pripremnog perioda i razumljivo je što novi trener Dragan Ivanović mora biti zadovoljniji rezultatatom u odnosu na prikazanu igru. Istina, imali su Bečejci sve vreme inicijativu, ali se vidi da je ekipa u kojoj je bilo dosta tek potencijalnih igrača tiskog broda, još uvek neuigrana.

Terenska dominacija je materijalizovana u poslednjih pola sata igre. Prvo je Kobiljski postigao golu 63. minutu, a sedam minuta kasnije u listu strelaca upisao se i Ćurčić. Sudeći prema viđenom, Bečejci će hitno još morati da rada u prelaznom roku, kako bi na vreme oformili ekipu i pripremili je za nastavak prvenstvene trke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име