Neizvestan zbog povrede: Kapiten Bečejaca Ilija Tutnjević
Neizvestan zbog povrede: Kapiten Bečejaca Ilija Tutnjević

Zašto ne i pobeda

„Petarda“ u sopstvenoj mreži pred svojim navijačima od Tise je arhivirana. Narod kaže da „za prosutim mlekom ne treba jadikovati“, pa se Bečejci rasterećeno okreću poslednjem ovosezonkom izazovu.

-Nismo opterećeni rezultatim, ali bi bilo lepo da pobedom okončamo sezonu. Naš domaćin Stanišić se neslavno oprostio od srpskoligaškog karavana i pitanje je koliko će biti motivisan za subotnji okršaj. To nam daje nadu da bismo mogli da pobedimo. Naravno, pod uslovom da pružimo maksimum na terenu. Jer, bodovi nikad i nigde ne padaju s neba. Zbog privatnih obaveza ne možemo da računamo na štopera Zeljkovića, a pod znskom pitanja zbog povreda su kapiten Tutnjević i mladi Božičić. U tim se vraća samo Dabižljević, što znači da ćemo opet imati malo igrača na klupi. Ali, to je nešto što nas prati čitavo proleće, rekao nam je pred okršaj protiv “fenjerdžije“ Stanišića kormilar tiskog broda Damir Dakić.

Tako će u subotu biti kraj u poslednje vreme najneobičnijoj sezoni vojvođanskih srpskoligaša. Kako su zimus odustali od daljeg takmičenja Somborci, znalo se da ispada samo jedna ekipa, pa je kod većine izostala takmičarska draž. Nasprot tome, naredna sezona će biti vrlo zahtevna, jer će ispasti, čak, četiri ekipe. Koliko je bilo lagodno ovog proleća, toliko će biti naporno već od starta nove sezone.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име