Pred početak poslednjeg odmeravanja snaga Bečejaca i Rumljana kraj Tise
Pred početak poslednjeg odmeravanja snaga Bečejaca i Rumljana kraj Tise

Pobeda jedino u mislima

Arhivirali su Bečejci poraz od lidera u Somboru i čitave nedelje misli su im usmerene ka Rumljanima. Pobeda najbolje leči ranu, što znači da se protiv Prvog maja nameće imperativ pobede. Na taj način bi zadržali epitet nepobedivosti pred svojim navijačima, kojih, istini za volju, baš i nema previše na tribini Gradskog stadiona kraj Tise.

Uz to, Rumljani su im dužnici iz minule sezone, jer su im zakinuli pet bodova. U Rumi je bilo 0:0, a u Bečeju su iznenadili pobedom od 4:2.

-Bez obzira na rezultate iz minule sezone, mi imamo jedini cilj da uknjižimo novu pobedu. Lako je to reći, ali ćemo se potruditi da je ostvarimo na terenu. Čitave nedelje se dobro radilo, svi su na okupu, prikjučio se i mladi Alen Hasičić, koji je imao problema sa skočnim zglobom, bolesni su ozdravili, a „žutica“ nas još ne opterećuje… Znači, maksimalnom posvećenošću obavezama na terenu moramo spečiti rivala da dođe do svoje igre, a mi nametnemo našu. To je recept za uspeh, tvrdi trener Bečejaca Lazar Dabižljević.

Bečejci su trenutno peti sa 12, a Rumljani 11. sa osam bodova. Ceo plan bi momke sa Tise zadržao u gornjem delu tabele, a to je osnovni cilj u aktuelnoj sezoni.

-Moramo od prvog minuta da igramo napadački, da naši napadači budu prvi odbrambeni igrači i onda će nama na sredini terena biti daleko lakše da dođemo do lopte i organizujemo napade. Verujemo da će naš strelac Nenad Kudrić, posle posta u Somboru, opet proraditi u čemu moramo svi da mu pomognemo. Možda bi nova pobeda vratila neke navijače na tribine, a uz njihovo podršku se uvek lakše igra, dodaje prvi asistent Bečejaca Nikola Tomić.

Znajući da se u subotu u Bečeju održava atraktivna manifestacija „Gastro fest“, Rumljani do dobrog zalogaja kraj Tise jedino tamo mogu doći. Naravno, posle utakmice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име