Voša sutra i u nedelju na teškom iskušenju
Voša sutra i u nedelju na teškom iskušenju

Mini serija od tri utakmice za osam dana počela je dobro za Vojvodinu iz Bačkog Gradišta. Savladali su na svom terenu vrlo neugodnu ekipu Tavakuta rezultatom 2:0, ali predstoje im još dva vrlo teška izazova.

Sutra u vanrednom 23. kolu vojvođanskog „severa“ gostuju u Apatinu i igraju protiv Mladosti, a u nedelju će biti domaćin aktuelnom lideru Tekstilcu iz Odžaka, koji ima bod više (48). Znači, potrebno je vratiti se sa gostovanja kraj Dunava sa tri boda, jer će Tekstilac verovatno sutra na svom terenu pobediti Crvenku, da bi se u nedelju Voša, evelntualnom pobedom, vratila na tron. Međutim, ne treba izgubiti iz vida da Apatinci imaju 42 boda, pa i oni pobedom stiču šansu da se uključe u borbu za sam vrh.

-Izuzetno sam zadovoljan što smo slomili otpor čvrstog Tavankute i sada sa dodatnim samopouzdanjem putujemo u Apatin. Mladost APA je vrlo kvalitetna ekipa, igraju korektno, što znači da će nam biti omogućeno da igramo i proverimo sebe da li zaista zaslužujemo vrh tabele. Očekujem da dobra igra donese odgovarajući rezultat vredan tri boda i da u nedelju protiv Odžačana vratimo epitet lidera, ne napušta optimitam trenera Bačkogradištanaca Lazara Dabižjevića.

Valja dodati da Gradištanci pre dva dana nisu mogli da računaju na usluge kapitena Davida Kudrića, Davora Jelića i Bojana Đekića. Znači, trener Dabižljević će imati sutra na raspolaganju veći broj igrača, što će mu omogućiti veći broj zamena i rasterećenost pojedinih igrača pred nedeljni derbi. Naravno, sve zavisi od dešavanja na terenu kraj Dunava u Apatinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име