Zbog povrede izostaje Lazar Šavija
Zbog povrede izostaje Lazar Šavija

Bečejci se vratili na pobednički kolosek

Priželjkivano je ostvareno. Bečejci su savladali Bačku, zaređali treću pobedu u nizu i sada su naprevili iskorak dalje od opasne zone.

Međutim, ima još dosta bodova u igri i valja biti oprezan. Već prvi naredni rival Radnički iz Zrenjanina će biti teška prepreka. Iz više razloga.  Prvi i najveći što  trener   Dragan Ivanović neće moći da računa na isključenog Mitića, zbog parnih kartona Milovanovića, povrede Ćaviju, Ćuka, Tomčića, Radeku… Tome treba dodati da je aktuelni trener Zrenjaninaca Zoran Levnaić počeo sezonu kraj Tise, gde je ostavio upečatljiv utisak i dobro poznaje ekipu.

-Desetkovani ćemo igrati kraj Skrobare. Ali, to je sastavni deo fudbala i tu smo nemoćni. Za kratko vreme moramo da se prestrojimo i vidimo na koji način možemo da pariramo dobrim Zrenjanincima. Lako neće biti, ali slično će biti i u preostalim utakmicama do kraja sezone. Svaka će biti izazov za sebe. Važno je da mi dobro radimo na treninzima, da je atmosfera u klubu dobra, da nam se publika vraća na tribine, pa će valjda i rezultati to pratiti, veruje u svoj rad i igrače trener Dragan Ivanović.

Junak utakmice sa Palančanima bio je, svakako, mladi Luka Peić, koji je kao igrač superligaša Spartaka na kaljenju kraj Tise.

-Prvi het-trik u karijeri mi je i svakako da sam prezadovoljan. Dobro sam primljen u Bečeju, imam priliku da radim sa kvalitetnim trenerom Draganom Ivanovićem, od koga sam već dosta naučio i verujem da će mi još dosta toga pokazati. Kasno smo se formirali kao ekipa i trebalo nam je vremena da se uigramo. Sada su stvari došle na svoje mesto i nadam se da ćemo igrati sve bolje i bolje, tako da opstanak ne dolazi u pitanje. Dodao bih da mi je pre utakmice Tomčić nagovestio da budem spreman za asistencije i to se dva puta desilo. Zahvalan sam i njemu za het-trik, iskren je devetnestogodišnji Luka Peić.

U finišu sezone pola lige strepi za opstanak. Kvartet sigurno ispada, najverovatnije zbog pozicije Novog Sada će se pet ekipa preseliti u niži stepen, a moguće je da, čak, šest ekipa ispadne. Zato, nema opuštanja. Svaka utakmica je kvalifikaciona. Prava je blagodet da je rukovodstvo kluba zimus angažovalo tenera Dragana Ivanovića, čije je iskustvo dragoceno u ovakvim situacijama.

Na kraju dodajmo da Bečejci gostuju u Zrenjaninu u subotu, da utakmica počinje u 16.30 sati i da će suditi Kristijan Čapo iz Subitice. Pomoćne sudije su Nenad Vukanović iz Subotice i Vladimir Modanić iz Veternika, dok je četvrti sudija Ljubiša Berenji iz Subotice. Funkciju delegata FSV obavljaće Dušan Cvjetičanin iz Sombora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име