Doskorašnji kapiten Mladosti iz Turije Stefan Šijačić prva je lasta zimskog prezalnog roka u redovima Bečejaca. Šijačić igra na poziciji štopera, što znači da „romantičari s Tise“, iako su jesenas primili samo devet golova, žele da pojačaju bedem pred svojim golom.

– Zadovoljni smo igrom u defanzivi, ali to ne znači da ne možemo i moramo još bolje. Zdrava konkurencija može da izrodi samo kvalitet. Naravno, nećemo se ovim zadovoljiti. Pokušaćemo da angažujemo po jednog kvalitetnog igrača sredine terena i napadača, kako bismo se ravnopravno nosili s liderom na tabeli iz Prigrevice do kraja prvenstvene trke, najavljuje sportski direktor Bečejaca Dejan Stanojev aktivnost tokom aktuelnog prelaznog roka.

Podsećanja radi, Bečejci su u pauzi izabrali novo rukovodstvo na čelu s preduzimljivim privrednikom Draganom Kneževim, a pokušaće i da, potvrđeno dobar igrači pogon, osveže prinovama u svakoj liniji tima. Pet bodova deficita u odnosu na lidera je i malo i mnogo, ali ako se zna da im Prigrevčani dolaze u goste, te da na proleće igraju utakmicu više u ove sezone neosvojivoj „tvrđavi kraj Tise“, onda ne treba gubiti nadu da se bodovna razlika može nadoknaditi. Ali, i ako se ne uspeju ove sezone, neće biti smak sveta. Treba imati na umu da su se Bečejci tek vratili među zonaše. Najvažnije je da klub u svim segmentima stane na svoje noge, pa organizaciono i grački jaki napadnu željenu Srpsku ligu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име