Trener Dragan Ivanović i igrač u poluvremenu utakmice sa Turijcima
Trener Dragan Ivanović i igrač u poluvremenu utakmice sa Turijcima

Ljubitelji fudbala u Bečeju, čak i oni u godinama, ne sećaju se kada su kraj Tise gledali međunarodnu utakmicu seniora.

U nedelju im se pruža prilika da vide svoje ljubimce u okršaju sa rumunskim drugoligašem Vitorul Panduri iz Targu Žija.

-Biće to za nas jači test, jer su Rumuni šestoplasirani drugoligaš, a mi još uvek nismo definisali ekipu za nastavak prvenstvene trke. Nekoliko igrača je na probi, ali to ne znači da će i ostati tu za prolećne izazove. Kako u rosteru imamo samo nekoliko iskusnijih igrača, moraćemo brzo da definišemo status onih koji žele da nam se priključe i uigravamo sastav koji će izneti teret do kraja sezone. Jesenje izdanje nije obezbedilo miran nastavak, što znači da nas čeka nimalo lak zadatak, a da bi se on uspešno realizovao moramo pripremni period maksimalno da iskoristimo. Angažovali smo izskusnog trenera Dragana Ivanovića, ali niko nije čudotvorac.  Igrači su ti koji treba da odrade posao na terenu, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Od standardnih i iskusnijih su na golu Isidor Milovanov, zatim kapiten Ilija Tutnjević, te Vladan Vorgučin, Žarko Kobiljski i Nikola Tomić, a ostali su mladići pred kojima je tek period dokazivanja. To se odnosi i na potencijalne novajlije Ognjena Stanića, Davida Radeku, Lazara Šaviju…

Svakako će se više znati posle testa sa Rumunima, koji se igra od 14 sati i naredne radne nedelje, pogotovo što je u najavi održavanje Izborne skupštine na kojoj, konačno, treba da se izabere zamena Zoltanu Gujašu, koji je još letos podne ostavku na funkciju predsednika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име