Trener Vojvodine Lazar Dabižljević i povratnik u tim Dimitrije Ilić
Trener Vojvodine Lazar Dabižljević i povratnik u tim Dimitrije Ilić

Derbi 31. kola vojvođanskog „severa“ igra se u Bajši, gde istoimena ekipa dočekuje Vojvodinu iz Bačkog Gradišta.

Jesenas je Voša u Bačkom Gradištu bila favorit, ali je pobedu minimalnim rezultatom zabeležila Bajša. Imajući u vidu aktuelno stanje, sada je Bajša favorit, a rezultat ćemo znati u subotu po završetku utakmice.

-U minulom kolu predstavili smo se u dobrom izdanju i vratili vedru atmosferu pobedom 4:0 protiv Hercegovca. Raduje me što ćemo u Bajšu putovati kompletni, jer je „žuticu“ preležao Dimitrije Ilić i vraća se u tim. Bajša je trenutno druga, što dovoljno govori o njihovoj snazi, vrlo su neugodni, što smo osetili na svojoj koži jesenas na našem terenu, ali putujemo rasterećeno, nadigravaćemo se i nadam se povoljnom rezultatu u šta ubrajam sve sem poraza, veli trener Bačkogradištanaca Lazar Dabižljević.

Suđenje derbija u Bajši povereno je Somborcu Petru Vračaru, kojem će pomagati Bojan Aleksić iz Karavukova i Miloš Markuš iz Odžaka, a funkciju delegata FSV obavljaće Dejan Andrić iz Stanišića.

Vojvodina je, s takmičarskog aspekta, već završila sezonu. Najuspešniju u poslednjem periodu kluba sa više od veka dugom tradicijom. Nije mala stvar bitu u „gornjem domu“ ranga kakav je Vojvođanska liga. I to u premijernoj sezoni. Upravo iz tog razloga igraće rasterećeno u poslednja četiri kola. U subotu u Bajši, potom kod kuće u sredu, 26. maja protiv imenjaka iz Tovariševa, pa poslednje majske subote u obližnjem Vrbasu i prvog junskog vikenda na svom terenu sa Crvenkom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име