Bačkogradištanci s optimizmom gostuju u Čelarevu
Bačkogradištanci s optimizmom gostuju u Čelarevu

Raniji okršaji bačkogradištanske Vojvodine i ČSK-a iz Čelareva bili su, u prvenstvu ili kupu, pravi derbiji. Pred sutrašnji, stiče se utisak, lider vojvođanskog „severa“ je apsolutni favorit.

Prvi razlog takve konstatacije je tabela. Vojvodina je prva sa 44 boda, a ČSK je deseti sa 26 bodova iz 20 utakmica. Drugo, ČSK prolazi kroz teške dane i odavno nije imao tim tako skromnih mogućnosti. Imajući to u vidu, lider očekuje da pobedi u Čelarevu i zadrži bodovnu prednost u odnosu na prve pratioce Bajšu i Tekstilac iz Odžaka, koji zaistaju po dva boda.

-Čuli smo i mi da su Čelarevci u organizacionom problemu, ali ne pridajemo takvim informacijama veliku pažnju. Jer, to je klub s tradicijom za svako poštovanje i tako prilazimo utakmici sa ČSK-om. Naravno, idemo sa željom da pobedimo, kao i u svakom drugom okršaju, ali znamo da neće biti lako. Samo maksimalnim zalaganjem možemo stići do nove radosti, jasan je predsednik Bačkogradištanaca Goran Kudrić.

Ohrabrujuća vest u taboru Voše je da je Miodrag Pelengić preboleo „žuticu“ i bića na terenu, što je vrlo bitno, pošto je važna karika u lancu uspeha Bačkogradištanaca. U redovima Vojvodine su zadovoljni i delegiranjem, jer će u Čelarevu suditi kvalitetni delioci pravde: Nikola Šćepanović iz Kruščića kao glavni, kome će pomagati Balša Ćeranović iz Lovćenca i Vukašin Cvetković iz Vrbasa, a funciju delegata FSV obavljaće Dejan Andrić iz Stanišića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име