Bratislav Jelić je minule nedelje samo bodrio saigrače, a sada će igrati
Bratislav Jelić je minule nedelje samo bodrio saigrače, a sada će igrati

Dva poslednja prvenstvena okršaja u Vojvodini iz Bačkog Gradišta bi najviše voleli, ako bi mogli, da ih zaborave.

Ne samo zato što su izgubili u Apatinu od Mladosti (0:3) i pogotovo kod kuće od Takstilca iz Odžaka (0:1), već na koji način se to desilo. Ali, to je već prošlost i treba se okrenuti onome što dolazi, a to je nedeljni okršaj u Bačkom Petrovcu protiv Mladosti. Prvo mesto više nije imperativ, ali jeste mesto u gornjem delu tabele, a da bi se tu ostalo moraju se osvajati bodovi.

-Kao posledica okršaja sa Tekstilcem, u Bačkom Petrovcu neće moći da igraju Dimitrije Ilić, koji je isključen, i Nemanja Marković koji je nagomilao četvrti žuti karton, saznali smo od sekretara Vojvodine iz Bačkog Gradišta Radomira Rakovića.

Imao je trener Lazar Dabižljević i većih kadrovskih problema tokom aktuelne sezone, pa se uspravno izlazilo iz takvih situacija. Sada je daleko lakše, jer ne postoji imperativ, već samo želja, osvajanja bodova, pa onda mogu „u vatru“ da se ubace i „junoše“. U svakom slučaju, u Voši trezveno razmišljaju i okršaj u Bačkom Petrovcu prihvataju kao svaki novi izazov. Utakmica se igra u nedelju od 16,30 sati, suđenje je povereno Somborcu Nemanji Stojčeviću, dok su pomoćnici Nemanja Vasiljević i Miloš Markuš, kao i delegat FSV Milan Stanković iz Odžaka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име