Miloš Rajačić je prvi put zadužio dres gradištanske Vojvodine
Miloš Rajačić je prvi put zadužio dres gradištanske Vojvodine

U Vojvodini iz Bačkog Gradišta ne miruju, iako je u toku fudbalski odmor. Kako bi spremno dočekali novu sezonu vojvođanskog „severa“, pauzu koriste za kompletiranje redova na svim nivoima.

-Prvo smo rešili pitanje trenera. Posle odlaska Lazara Dabižljevića, angažovali smo drugog Bečejaca Oto Bartu, kome nije nepoznat rad u našem klubu, jer je svojevremeno igrao za Vojvodinu. Potom smo za 2. juli zakazali Izbornu skupštinu, gde će, po nagovoru saradnika u klupskom rukovodstvu, najverovatnije meni biti produžen mandat na nove četiri godine. U međuvremenu organizujemo tradicionalni turnir u fudbalu „tri na tri“, popularni četvrti memorijal „Milovan Jović“, započeli smo renoviranje igračkog kadra, zakazujemo pripremene utakmice i sve što prati jedan klub i pripremnom periodu, veli predsednik gradištanske Voše Goran Kudrić.

Memorijal „Milovan Jović“ ulazi u završnu fazu, Izborna skupština će se održati u petak, 2. jula, od 20 sati, a sutradan počinju pripreme za novu sezonu.

-Do sada je stigao „kvintet“. Trojica su povratnici, Nenad Kudrić, koji je u minuloj sezoni nosio dres srpskoligaša Tise iz Adorjana, Nemanja Janković je bio član Drugog oktobra iz Kumana i Ljubomir Živanović je igrao za Srbobran, a prvi put naš dres zadužuje Miloš Rajačić, koji je fudbalsku azbuku naučio u imenjaku iz Novog Sada, a minule sezone branio je boje OFK Siriga iz istoimenog mesta, kao i štoper Nemanja Narandžić. Naravno, biće još dolazaka i odlazaka. Tradicionalni turnir u letnjem pripremnom periodu organizovaćemo poslednjeg julskog i prvog avgustovskog dana. Već smo zakazali dve pripremne utakmice. Mladost iz Bačkog Jarka biće nam rival 24. jula, a Kozara iz Banatskog Velikog Sela 7. avgusta. Slede dogovori sa klubovima iz okoline o odmeravanju snaga tokom priprema, dodaje sekretar Vojvodine Radomir Raković.

Vojvodina iz Bačkog Gradišta, kao debitant  vojvođanskog „severa“,  bila je jedno od najprijatnijih iznenađenja u minuloj sezoni. Znaju u klubu da se od stare slave ne živi, pa su na vreme počeli da razmiljaju o novoj sezoni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име