Neizvestan nastup golmana Borivoja Babina
Neizvestan nastup golmana Borivoja Babina

Povreda golmana Babina zadaje glavobolju

Izgubljeno se ne može nadoknaditi, ali se utisak može popraviti. Rečju, Vojvodina iz Bačkog Gradišta ne može nadoknaditi izgubljene bodove minule nedelje na svom terenu od Krila Krajine, ali dobrom igrom i izbegavanjem poraza u Bajši može popraviti utisak.

-Idemo u Bajšu da se nadigravamo i pokušamo da ostanemo neporaženi, čime bismo zadržali položaj na tabeli. Međutim, i dalje smo opterećeni kadrovskim problemima. Istina, golgeter Bratislav Jelić je odradio suspenziju zbog isključenja u Stanišiću, ali nam problem zadaje povreda golmana Borivoja Babina. Još uvek ne znamo da li će se oporaviti do subote, kada igramo u Bajši, na drugog golmana Marka Bajta ne možemo da računamo zbog obaveza na radnom mestu u vojsci, a mlađani Mladen Bošnjak zbog školskih obaveza ne trenira i nije spreman, što se videlo u nedelju protiv Bačkopalančana, kad je u drugom poluvremenu zamenio povređenog Babina. Još uvek ne možemo da računamo na Nemanju Jankovića zbog suspenzije posle isključenja protiv Apatinaca i na povređenog Davida Petrovića, jadikuje trener Voše Oto Barta.

Pošto Bajša svoje utakmice kao domaćin igra subotom, a Voša nedeljom, Gradištancima i to ne ide u prilog. Inače, utakmica u Bajši nema veći takmičarski značaj, pošto je Vojvodina šesta sa 42, a Bajša stepenicu niže na tabeli i bodom manje, ali ima značaja za prestiž.

Suđenje je povereno Ljudevitu Dudoku iz Gložana, pomoćnici su Rade Krneta iz Bačke Palanke i Dejan Šolaja iz Obrovca, dok je delegat Živko Bakić iz Sombora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име