Oporavio se od povrede kapiten Gradištanaca Miodrag Pelengić
Oporavio se od povrede kapiten Gradištanaca Miodrag Pelengić

Da se ne ponovi kup

Fudbalerima Vojvodine iz Bačkog Gradišta ne cvetaju ruže ove godine, pa bi im dobro došao bod ili sva tri na nedeljnom gostovanju u Tavankutu protiv istoimene ekipe. Međutim, u ništa boljoj situaciji, kada je prvenstvena trka vojvođanskog „severa“, nisu ni Tavankućani. Još uvek su bez pobede u nastavku i jesenju zalihu su uvećali samo za tri boda. Istina, imali su uspeh u kupu, gde su prvo eliminisali, upravo, Gradištance (3:0), a kasnije i Bečejce (2:1), pa su kup ciklus na teritoriji PFS Subotica završili osvojanjem trofeja, čime su izvadili vizu za nastavak takmičenje u kupu FSV.

-U kupu smo odigrali loše i to im je olakšalo posao, ali gledao sam ih u Turiji, gde su igrali nerešeno 1:1 i nisu bili ništa slabiji od visokoplasirane Mladosti. Igaraju dobro, ali su još uvek bez pobede za bodove. Kada bi tako ostalo i posle nedeljne utakmice, bili bismo zadovoljni. Jer, zbog nagomilavanja kartona nećemo moći da računamo na Alena Hasičića i Nemanje Jankovića, a zbog povrede na Stefana Malića. Kapiten Miodrag Pelengić se vratio u prošloj utakmici, a sada će konkurisati za tim i Dimitrije Ilić. Predstoji nam teška borba i ako se ne ponovi izdanje iz kupa, onda bi mogli da se vratimo neporaženi, što i jeste cilj, rekao nam je trener Vojvodine iz Bačkog Gradišta Oto Barta.

Okršaj 22. kola vojvođanskog „severa“ u Tavankutu sudiće Apatinac Miodrag Rakić, a pomagaće mu Nemanja Vasiljević iz Odžaka i Nikola Šćepanović iz Kruščića, dok će delegat FSV biti Zoran Mišković iz Ostojićeva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име