Kapiten Miodrag Pelengić će predvoditi Vošu i u Lovćencu
Kapiten Miodrag Pelengić će predvoditi Vošu i u Lovćencu

Posle het – trika u porazima, fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta žele isto to u pobedama.

Do ostvarenja cilja, preostao im je još nedeljni okršaj protiv Njegoša u Lovćencu.

-Atmosfera u klubu se znatno popravila i želimo pobedom da završimo polusezonu, kako bismo koliko toliko nadoknadili neke ovojesenje kikseve. Verujem u saigrače i očekujem nova tri boda, samouveren je kapiten Voše Miodrag Pelengić.

Trener Oto Barta nema problema sa kartonima, ali povrede su i dalje prisutne. Za Dimitrija Ilića, Miloša Rajačića i Nikolu Savina se odavno zna da su završili polusezonu, Alen Hasičić je u četvrtak trenirao i postoji verovatnoća da će istrčati na teren u nedelju po podne, a za Nemanju Jankovića se još uvek ne zna hoće li moći.

-Bez obzira sa kojim sastavom ćemo istrčati na teren u Lovćencu, u ovom trenutku smo kvalitetniji i to moramo da dokažemo u direktnom duelu. Obećali smo navijačima da ćemo pobedom okončati sezonu i tako prezimeti sa solidnih 27 bodova. Ispunićemo obećanje, optimista je i trener Vojvodine Oto Barta.

Vojvodina je šesta sa 24 boda, a Njegoš 13. sa samo devet bodova. To je pokazatelj po kom su Gradištanci apsolutni favoriti, ali će to Jelići, Kudrić, Topić, Pelengić, Prodanov i ostali morati da dokažu na terenu.

Apatincu Miodragu Rakiću je povereno suđenje, mahači su Rade Krneta iz Bačke Palanke i Dejan Šolaja iz Obrovca, a funkciju delegata FSV obavljaće Dušan Radošević iz Subotice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име