Nikola Savin u vreme kada je nosio dres srpskoligaša sa Tise
Nikola Savin u vreme kada je nosio dres srpskoligaša sa Tise

U Vojvodini iz Bačkog Gradišta tokom aktuelnog prelaznog roka je veliki promet. Dosta igrača je otišlo i još će otići, a ista situacija je i sa dolascima.

Novi trener Oto Barta je iznenada dobio vredno pojačanje. Stigao je Robinjo. Naravno, ne slavni brazilski internacionalac, već Nikola Savin, koji tek 12. septembra puni 20 godina, a već ima četdesetak srpskoligaških utakmica u nogama. Posle Mladosti iz Turije, igrao je u srpskoligašu OFK Bečej 1918, a zimus je prešao Tisu i branio boje srpskoligaša Kozare iz Banatskog Velikog Sela.

-Bilo je ponuda srpskoligaša, ali u godinama sam kada mi je potrebna što veća minutaža i odlučio sam da prihvatim ponudu Vojvodine iz Bačkog Gradišta, koja se pokazala kao stabilan vojvođanski ligaš. Verujem da ću izboriti mesto u startnoj postavi i imati prostora da se razmahnem u igri, pojašnjava Nikola Savin zbog čega se odlučio da obuče dres najstarijeg kluba imena Vojvodina.

Nikola Savin igra po levoj strani, uglavnom defanzivno, ali zna da bude opasan i u ofanzivnim zadacima. Nema sumnje, Gradištanci su napravili dobar posao, jer će sa Robinjom zatvoriti levu stranu. Očito da je nedavni Memorijal „Milovan Jović“ u Bačkom Gradištu bio dobra preporuka za Nikolu Savina, koji je branio boje drugoplasirane ekipe „Agromaus“ iz Nadalja i u igri „tri na tri“ skrenuo pažnju na sebe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име