Kapiten Pelengić je nedavno obeležio rođendan, a poklon po meri očekuje u nedelju
Kapiten Pelengić je nedavno obeležio rođendan, a poklon po meri očekuje u nedelju

Desetkovani protiv lidera

Poraz (0:2) u Bajši ne samo da je vratio Vojvodinu iz Bačkog Gradišta u zonu ispadanja, nego su izgubili i dvojicu bitnih igrača. Tačnije, Efendić i Ćirić su isključeni i na njih se ne računa u nedeljnoj utakmici protiv vodećeg Bratstva iz Prigrevice. Prvi je kažnjen s jednom, a drugi sa tri utakmice neigranja.  Na svu sreću, ostali su spremni i orni da se bore do samog kraja. Lako neće biti, ali dok postoji i „gram šanse“ Bačkogradištanci se ne predaju.

-Lideru se ne preti, a mi se pripremamo kao za svaku drugu utakmicu. Verujemo u sopstveni potencijal i pokušaćemo u dobroj utakmici da stignemo i do dobrog rezultata. Lako neće biti, ali na muci se poznaju junaci. Samo borbenošću možemo u finišu prventva da ostvarimo opstanak. Zakaže li bilo ko, onda će sve biti teško ostvarljivo, ispravno rezonuje prvi operativac u redovima Voše sekretar Radomir Raković.

Bratstvo je već obezbedilo povratak u Srpsku ligu, jer imaju 71 bod, čak, 23 više od OFK Vrbasa, koji je naredni rival Bačkogrdištanaca. To znači da oni nemaju imperativ pobede, ali je sigurno da neće doći u Bačko Gradište na izlat. Naprotiv. Iz tog razloga učenici trenera Nenada Rajića moraju da pruže maksimum umeća ako žele i bod, a žele, a kamoli sva tri.

Gostovanje lidera Bratstva je u nedelju u 17 sati i ovaj okršaj privlači iskrene ljubitelje fudbala ne samo iz Bačkog Gradišta, nego i okoline. Vremenski uslovi su povoljni i sve je spremno za istinski sportski doživljaj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име