Golman Živko Kozarski jedan od retkih koji je zadovoljio ove polusezone
Golman Živko Kozarski jedan od retkih koji je zadovoljio ove polusezone

Svi jedva čekaju kraj

U Vojvodini iz Bačkog Gradišta jedva čekaju da se okonča polusezona vojvođanskog „severa“, jer su ih pritisli mnogi problemi. Najveći su vezani za rezultate. Posle 12 odigranih kola, imaju samo devet bodova i „minus 16“ gol razliku. Nalaze se na pretposlednjem mestu, koje vodi u niži stepen takmičenja.

U preostala tri kola prvi rival im je povratnik u vojvođansku ligu OFK Vrbas. Utakmica se igra u nedelju od 13 sati u SC „Đorđe Tapavica Džoja“, gde se, na žalost, iz utakmice u utakmicu pojavljuje sve manje navijača. Potom sledi gostovanje u Senti istoimenom klubu, a u poslednjem kolu dočekuju Obilić iz Zmajeva, koji sada ima isti broj bodova kao i oni, ali su stepenicu iznad njih na tabeli zbog bolje gol razlike.

U Prigrevici je putovalo samo jedanaest igrača, ali se svi u klubu nadaju da će u nedelju biti znatno povoljnija situacija u tom segmentu. Vrbašani su dobro ušli u aktuelnu sezonu i sa 22 boda su četvrti na tabeli. Imajući to u vidu, apsolutni su favoriti, pogotovo što sada njihov dres nose bivši igrači Vojvodine, golman Borivoj Babin i Martin Jelić, pa imaju jasnu sliku koliko aktuelni sastav Grdištanaca može.

Nedeljnu utakmicu Vojvodina – OFK Vrvas sudiće Bojan Carić iz Sombora, pomagaće mu par iz Lovćenca Balša Ćeranović i Marko Purić, a delegat FSV je Danko Popov iz Sente.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име