Navijači u Bačkom Gradištu očekuju pobedu svojih ljubimaca | Foto: Vlastimir Jankov
Navijači u Bačkom Gradištu očekuju pobedu svojih ljubimaca | Foto: Vlastimir Jankov

Međuopštinski fudbalski ligaši u nedelju od 16 sati igraju treće kolo nastavka prvenstvene trke. Lideru Vojvodini ukazuje se prilika da zabeleži novu pobedu i učvrsti se na prvom mestu, jer im je rival Pobeda, kojoj sledi, po svemu sudeći, poraz u Bačkom Gradištu.

-Naša je obaveza da u svaku utakmicu uđemo sa željom da pobedimo. Tako će biti i ovoga puta. Mislim da će trud koji smo uložili kroz zimske pripreme i kasnije doneti očekivani epilog, kratak i jasan je trener Bačkogradištanaca Zoran Sofrenović.

Jedinstvo dočekuje Eđšeg iz Malog Iđoša. U prva dva kola nastavka prvenstva Petrovoselci su igrali isto toliko puta nerešeno, pa sada očekuju pobedu.

-Vreme je da pobedimo. Neće biti lako, ali uložićemo dodatni napor da tako bude. Makar po narodnoj „treća – sreća“, s osmehom konstatuje trener Jedinstva Oto Barta.

Petrovoselci očekuju, najzad, pobedu | Foto: Vlastimir Jankov
Petrovoselci očekuju, najzad, pobedu | Foto: Vlastimir Jankov

Mladost iz Radičevića gostuje u Staroj Moravici i igra s poslednjeplasiranom Slobodom. Prognoze su na njihovoj strani, ali to treba da potvrde na terenu.

-Minule nedelje u Bačkom Petrovom Selu smo se ispromašivali, pa će nam se, valjda, sada vratiti koncentracija pred protivničkim golom, očekuje sva tri boda iskusni štoper „mladostaša“ Milan Brkljač.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име