Čedomir Tomčić (plavi dres) je svojim četvrtim golom u polusezoni doneo tri boda Bečejcima
Čedomir Tomčić (plavi dres) je svojim četvrtim golom u polusezoni doneo tri boda Bečejcima

Ima Boga! Ova uzrečica je bila u mislima mnogih Bečejaca posle subotnje utakmice protiv Pančevaca.

Jer, u petom kolu protiv Borca u Sakulama izgubili su dva boda u nadoknadi vremena, a sada im se to vratilo u okršaju sa Pančevcima, koji su bili nadomak boda, ali ne zato što su oni igrali dobro, već zato što u redima srpskoligaša sa Tise dosta toga nije funkcionisalo kako su želeli.

-Sve je u glavi, u pristupu utakmici. Upozoravao sam na oprez. Tabela može da zavara. Ovo je liga u kojoj svako može da pobedi svakoga. Očito da su se neki prevarili kad su pomislili da će biti lako. Pogotovo u prvom poluvremenu. Na sreću, uspeli smo da postigemo gol pred odlazak na odmor, kada smo se dogovorili da pojačamo ritam. Međutim, opet smo primili gol i trebalo se vratiti. Atakovali smo, želeli pobedu i na kraju stigli do nje. Zasluženo. Dali su igrači sve od sebe i nagrađeni za to. Ovo je upozorenje da ne treba rivala olako shvatiti, jer može da se osveti takav pristup utakmici. Kad je pristup ispravan, kad su igrači posvećeni onome zbog čega su istrčali na teren, onda mi nemamo problema. Sada smo izbegli kaznu i moramo izvući pouku iz ove utakmice. Prilika je za to već narednog vikenda u Rumi, bez obzira što je Prvi maj  ubedljivo izgubio u Novim Banovcima. Svaka utakmica je nova priča, zaključuje šef stručnog štaba Bečejaca Branko Savić.

Pomalo iznenađujuće je bilo što je u poluvremenu utakmice u svlačionicu ostao strelac jedinog gola do tada i sa 14 golova prvi „snajperista“ lige Miloš Savanović.

-Jedva sam izdržao i prvo poluvreme. Imam problema sa bolovima u leđima. Drago mi je da smo uspeli da se vratimo posle 1:1, što je potvrda da ekipa ima karakter. Opet smo na tronu i sada moramo igrati na rezultat u poslednje tri utakmice, a onda se dobro odmoriti, sitne povrede zalečiti i spremno čekati pripreme za nastavak sezone, veli Miloš Savanović.

Za razliku od većine utakmica, kada je asistent, sada je najiskusniji Bečejac Čedomir Tomčić postigao gol vredan pobede i povratka na lidersku poziciju. Uz to, postao je drugi strelac ekipe sa četiri gola. Prijala su mu čestitanja saigrača i ostalih. Nije mogao da sakrije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име