Vrsni napadač Ilija Erdeljan
Vrsni napadač Ilija Erdeljan

Gubitkom statusa srpskoligaša Slobode iz Novih Kozaraca, vrsni napadač Ilija Erdeljan traži novi klub. Bolje rečeno, njega traže.

-Imam nekoliko ponuda srpskoligaša, interesovanje su pokazali i prvoligaši, a ima i ponuda iz inostranstva. Ne žurim s donošenjem odluke. Sigurno je da neću ostati u Kozarcima, a gde ću zavisi od niza faktora, najviše od toga koliko su ambiciozni planovi novog kluba. Ne bih u klub koji se bori za „goli život“, jer je to veliko psihološko opterećenje. Doneću odluku na vreme i uključiti se u pripreme novog kluba od starta, veli korpuletni Ilija Erdeljan.

To je razlog što je samo posmatrač Memorijalnog turnira „Milovan Jović“ u fudbalu na travi „tri na tri“, koji organizuje njegov matični klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta. Nema vremena za teren, jer svakodnevno odlazi na pregovore. Posle napuštanja OFK Bečej 1918, Erdeljan je prešao Tisu i zaigrao za Kozaru iz Banatskog Velikog Sela, pa Slobodu iz Novih Kozaraca i ostavio je povoljan utisak. Zato, ne čudi što je ambiciozni povratnik u srpskoligašku konkurenciju Kikinda voljna da ga vidi u svojim redovima, ali slične namere imaju i drugi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име